A lot Like Love (2005)

1

alotlikeloveposter 202x300 A lot Like Love (2005)Actori: Amanda Peet, Ashthon Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia

Uneori, timpul este ucigasul perfect. Am spus uneori. Aveti incredere in el? Ii puteti incredinta cu inima larg deschisa sentimente vii, licurici de-ai emotiilor? Daca da, ma bucur, daca nu, a mai facut o victima. Cazier bogat, ce sa mai. Dar, in pofida lui, totul este magic. Un cantec frumos soptea in surdini, pe refren: ‘There’s magic everywhere!’. O magie nevinovata cateodata, poate deveni lucida si transparenta vreodata? Eu vreau iubire. Ca un om. Extaz-emotie-agonie-speranta-vis-suferinta-dezamagire-dorinta-pasiune. O parte, posibil nesemnificativa, a ceea ce inseamna sa traiesti. Restul? Fumuri. Traiti oameni buni!

Eu-el, ea-el, el-noi, ea-noi. Ne asimilam personalitatea cu diversi invidizi, mai multa lot like love 240x300 A lot Like Love (2005) sau mai putin potriviti noua. Dar ce mai conteaza? Asta gandeste si nonconformista Emily, care parasita de iubit in aeroport, se agata de primul gasit si anume Oliver, un tip aparent banal. Timpul este scurt, iar atractia dintre cei doi evidenta. Intalnirea acestora, oarecum fugara si lipsita de importanta, va constitui inceputul unei idile ce se va intinde pe parcursul a 7 ani. 7 ani in care ambii isi vor construi existenta cautandu-si jumatatea si in care vor avea tentative de a-si implini idealurile, mai mult a lot like love 21 300x213 A lot Like Love (2005)sau mai putin superficiale.

Download subtitrare “A lot like Love” click aici.

O poveste frumoasa despre tot ceea ce-nseamna dragoste. Un timp ghidus ce joaca feste oricui. Nu trebuie sa-l chemi, nu trebuie sa-l strigi, nici macar sa-l dispretuiesti, caci te va atinge cu nesimtire, cand va dori. Si n-ai ce-i face, nu atat de mult pe cat ai crede tu, micule arogant. Privind aspectul muzical, soundtrack-ul este unul realmente frumos, facandu-si loc cu succes in secventele cheie ale filmului. Nu cred ca mai trebuie mentionat ca stationeaza lejer in lista lui de ‘filme de vazut cu prietena’, nu?

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.