Un film simplu (2008)

18

un film simplu1 207x300 Un film simplu (2008)Actori: Laura Cosoi, Razvan Fodor, Francezu, OmuNegru, Piticu, Smiley, Catalin Maruta

Unfilmslab. Pardon. Foarteslab. A aparut si filmul de promovare al trupei simplu. Majoritatea site-urilor de muzica s-au grabit sa-l laude. Pai atunci venim noi si il criticam si va dam si argumente. Ati vazut “Poveste de Cartier“? Un film simplu este asemanator, doar stilul muzical difera. Acum o sa-mi sara fanele lui Smiley in cap ca il critic. Sau daca nu o sa-mi sara ele atunci o sa-mi sara aia care spun ca pe filmetari nu ar trebui sa facem reviewuri la filme slabe. Hai ca v-am amintit si pe voi. Gata, puteti sa lasati comentarii in alta parte. Cel mai bun actor din film este Maruta. Foarte tare omul, el si cu Don Baxter fiind cei care mai scot filmul din kkt (si actorii pronunta cuvantul in film, deci pot si eu).

Ce poveste? Ca filmul nu are poveste. Un “scouter” (de parca-ar fi fotbalisti) maruta 300x225 Un film simplu (2008)din LA vine sa-l vada pe Smiley si sa-l faca urmatorul Justin T. Smiley nu stie cum sa faca sa nu-si tradeze prietenii, iar cum se gandeste el asa cum sa nu-si tradeze prietenii atunci apare si Laura Cosoi. Dar peste tot pe unde umbla Justin de Romania este si Laurica? Ma mir ca nu este si prezentatoare la concertele lor. Pe alt plan, Maruta si subalternul ii cauta pe doi criminali de covoare, jucati de Alex si Conect-r (cred ca asa se scrie). Interesant subiect nu? Recunosc ca asteptam cu nerabdare fazele cu Maruta. Dar in rest – pauza!

Acest film are subtitrarea integrata, caci desi romanesc mai sunt si replici in limba 86697786e95c016ade2248c1afbbb785 300x200 Un film simplu (2008)engleza. Stati fara grija ce-i care l-au pus la download au avut grija sa-l ia de pe protv si nu o sa dati peste varianta fara text.

Producatorii au fost slabi rau. Oamenii vorbeau in film de mii de oameni in fata scenei, iar in imagini se vedeau cateva sute. La iesirea din “club” se vedea clar ca foarte clar ca actorii se aflau in platourile de la Buftea (depozitele alea albe). Sunetul cu pumnii dati lu’ Piticu erau la misto sau chiar vroiau sa imite bataia? Ii respect pe oamenii aia din film pentru muzica ce o fac, unele melodii sunt chiar faine, dar in filmul asta s-au bagat ca musca in lapte.

Vizionati trailer:

18 COMENTARII

  1. Floryan, de ce esti rau cu filmul baietilor? E doar un film de televiziune despre care nu-ti amintesti nimic interesant la cinci minute dupa ce se termina…poate doar ca e un film de duzina pe care nu-l mai vei vedea niciodata in viata ! In rest , mult succes cantaciosilor din film , in domeniul muzical par a avea mai mult talent!

  2. mie mi sa parut sooper tare filmul….api parerea voastra la cei care nu le’au placut:|
    [app..doar pt fanii Connect-R….www.connect-r.myforum.ro

  3. ” daca nu o sa-mi sara ele, atunci o sa-mi sara aia care spun ca pe filmetari nu ar trebui sa facem reviewuri la filme slabe”
    Asta cred ca-mi suna mie :)) 😛

  4. deci nota 1 mai mult nu merita,un kkt de film facut de terminatii astea ala moga care in afara de playback nu stiu altceva sa faca,nu are nici o noima filmu,nu intelegi nimik,parca ar fi o reclama,o propaganda pt astea smiley si ale moga ca sa-i mai vada si pe ei lumea.Deasta ii si spune un film simplu pt ca nu a muncit nimeni sa iasa ceva bun din el.
    L-au facut asa cu impresia ca merge la romanii care si un kkt dak ar vedea la tv l-ar venera.
    Ce s-a mai spun dak asta e film inseamna k e de rau,dak atat se poate face in romania,nici un film bun in 10 ani,vb lu badea <>
    😐 😉 ➡ S-au gasit cantaretii sa faca filme…loosers 👿

  5. serios, filmu e comercial si nu are nimic interesant actorii sunt.. nu prea buni si cred ca e o adevarata pierdere de timp serios :|daca vreti sa vedeti un film foarte tare romanesc va recomand “Restul e tacere” e genial, nu gen”un film simplu” poate era mai bine un” film penibil”

  6. stie careva numele la soundtrack-ul din momentul battle-ului din film?:|(secventa din minutul 45)

    disper cat am cautat pe “marele” internet

    raman recunoscatori si salutari tuturor

  7. acum il scot shi yo…..dupa cate am vz cred ca o sa-mi palaca….dar dupa cate citesc ce ati scris….pauza:D
    poooop 🙄 😈

  8. woow deci am obs ca in tara noastra maj vedetelor de pe la televizor cu trecerea timpului isi descopera cate un talent.maine poimaine marutza o sa descopera ca are si voce
    . 😯 😮

  9. filme cu negrii/comedii…pai…ora de varf,Vineri,Next Friday..foarte tari–mai ales o faza cu fratii aia..unu a iesit din puscarie,altu de la dezintoxicare si cel mai mic de la scoala de corectie))))

  10. de vro 4 ori l’am vazut :”> un film care are din toate marile filme americane mai lipsea wrestling din film si era perfect :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.