River Queen (2005)

0

river_queen1Actori: Samantha Morton, Cliff Curtis, Kiefer Sutherland, Rowiri Pene, Temuera Morrison. Fani ai filmelor istorice si implicit ale celor de razboi presarate cu povesti de dragoste traite de cate o eroina cuprinsa de zbucium si pasiune, iata o noua productie care o sa va suscite interesul: River Queen. Produs de celebrul regizor Vincent Ward (tot el este responsabil si pentru regizarea filmului Alien 3), filmul de fata se vrea a fi o drama plina de suferinta unei femei pusa in situatia sa isi imparta pasiunea intre doi barbati si fiul ei. Cam ciudat, nu?

Povestea filmului se prezinta in modul urmator. Undeva prin Noua Zeelanda, prin anul 1868, Sarah O’Brian, fiica unui doctor, creste alaturi de tatal sau printre soldatii dintr-o garnizoana aflata pe malul unui fluviu. Ajunsa la varsta adolescentei se indragosteste de un baiat dintr-un trib Maouri, cu care ramane insarcinta, dand nastere unui baiat, Boy. La scurt timp tatal copilului moare, iar ea este nevoita sa-l creasca mainttca286phlca4r7fmvcacxyv8zcax4p0d4ca39r0p5ca4ezyofcaaqfse6cakj154ncapgq9qcca10geupcalnmal6cavylibecafshmjecaa2jc52car4xfkrcalgox9hcakmgi14cahg3ft7cajehefr2 mult singura. Dupa sapte ani, bunicul Maouri ii rapeste baiatul. Sarah pleaca in cautarea baiatului, abia dupa cativa ani reusind sa-l gaseasca. Incepand de aici actiunea filmului se precipita , Sarah este prinsa atat in conflictul dintre bastinasi si colonisti, chiar se trezeste prinsa in cateva lupte purtate de acestia, dar si intr-un altfel de conflict: incercarile de a recastiga dragoste fiului, dar si de a alege intre cei doi barbati pentru care a facut pasiune, soldatul Doyle si unchiul lui Boy, Wiremu.

Download subtitrare “River Queen” in curand.

3ihca1knesxcawa3w5acabs2y7ccaalmwyacaunprw0cay5jci3cal0bx25caki8pnncapovyobcag2jwqsca2fssaqcaea6eq2ca01vt6hcaa52a4ocaeseezdca8pezbqcas4a78uca82x7j4catpr4p1Ce mi-a placut in acest film a fost locatia unde s-a filmat, adica o parte destul de salbatica din Noua Zeelanda, plina de vegetatie, peisaje fabuloase, natura in plina viata. Ce nu mi-a placut, unele aspecte mi s-au parut cam exagerate, de exemplu bastinasii cam toti erau epilati si cu muschii lucrati, de asemenea cam multa pornografie (nu ca ar fi ceva iesit din comun), dar in film se vede clar scopul pur comercial. Cu alte cuvinte, cautati alt film, nu merita efortul sa-l vizionati!

Vizionati Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.