Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

0

blomkamp elysium Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

Neill Blomkamp, regizorul filmului District 9, lucreaza la un nou proiect SF, thrillerul Elysium. Distributia ii include pe Matt Damon, Jodie Foster, Wagner Moura, Sharlto Copley, William Fichtner si Diego Luna. Recent, a fost dezvaluita povestea acestui film, iar subiectul pare destul de interesant.

DISTRICT 9 3000 460x270 Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

Actiunea se desfasoara in anul 2159, cand omenirea este impartita in doua categorii: oamenii foarte bogati care traiesc pe o statie spatiala numita Elysium si ceilalti, care isi duc viata pe planeta Pamant, suprapopulata si aflata intr-o stare de degradare accentuata. Secretarul Rhodes (Jodie Foster), un oficial guvernamental inflexibil, nu se va opri de la nimic pentru a aplica legi impotriva imigratiei si a mentine stilul de viata caracterizat de lux al cetatenilor de pe Elysium. Acest lucru insa nu ii opreste pe oamenii de pe Pamant sa incerce sa ajunga pe Elysium, prin orice mijloace. Atunci cand Max (Matt Damon) se afla intr-o situatie fara iesire, este de acord sa plece intr-o misiune foarte periculoasa al carei succes va salva nu numai viata sa, ci ar putea aduce egalitate intre cele doua lumi aflate la poli opusi.

district 9 528 poster2 460x247 Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

Tinand cont de subiect si de filmul sau anterior, District 9, o pelicula bine realizata, cred ca putem sa avem asteptari si de la Elysium. Noul film al lui Neill Blomkamp va aparea pe marile ecrane in data de 1 martie 2013.

district 9 sharlto copley11 460x246 Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

district 93 460x248 Regizorul filmului District 9 dezvolta un alt proiect SF

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.