Posibilele roluri ale lui Christian Bale

2

002614232618 460x306 Posibilele roluri ale lui Christian Bale

Christian Bale este unul dintre cei mai valoroși actori contemporani având în vedere gama cuprinzătoare de personaje interpretate până acum. Îl știm din “Batman”, “American Psycho”, “The Machinist”, filme care au înregistrat feed-back-uri excelente atât din partea criticilor dar și din partea fanilor, iar lista urmează să fie continuată cu ecranizarea unltimei părți din seria “Batman”-“The Dark Knite Rises” care va fi lansată în 2012. Așadar nu e de mirare că studiourile și-au îndreptat atenția asupra sa pentru viitoarele proiecte. Iată câteva dintre posibilile opțiuni ale lui Chriastian Bale:

oldboyspielberg 460x163 Posibilele roluri ale lui Christian Bale

Remake-ul “Oldboy” ar putea să fie o variantă. Primul film „Oldboy” din 2003, face parte din trilogia sud-coreană “The Vengeance” și a fost bine primit și de criticii din Statele Unite. Drept urmare remake-ul planificat îl va avea ca regizor pe americanul Spike Lee, iar Christian Bale ar putea interpreta rolul principal, un om de afaceri care este captiv timp de 15 ani într-o cameră de hotel fără a știi de ce. După ce este eliberat, realizează că este prins într-o rețea periculoasă, iar în căutarea răzbunării și a sinelui, se îndrăgostește de un bucătar de sushi.
Clint Eastwood 460x257 Posibilele roluri ale lui Christian Bale

Clint Eastwood îl vede pe Christian Bale jucând în “A Star is Born”. Acesta ar putea fi coleg cu Beyonce Knowles dar și mentor pentru frumoasa actriță. Filmul a fost realizat pentru prima oară în 1937 de William A. Wellman, și are două remake-uri, în 1954 sub regia lui George Cukor și în 1976-Frank Pierson. După atâtea încercări, să sperăm că proiectul lui Clint Eastwood promis pentru 2012 va fi pe măsura așteptărilor.scottcooper the low dweller 460x209 Posibilele roluri ale lui Christian Bale

Pe lista așteptărilor este și proeictul regizorului Scott Cooper, “The Low Dweller”. Christian Bale ar primi rolul unui bărbat care o dată eliberat din închisoare urmărește să-și răzbune fratele mort. Deși proiectul nu este de o avengură foarte mare, povestea pare potrivită pentru aliura de criminal cu sânge rece ce o regăsim și în “American Psycho”.

2 COMENTARII

  1. @ Marius: Din cate stiu eu, a aparut. Nu cred ca e teaser.

    Mie mi-a placut Bale in The Fighter, dupa care a luat si Oscar. The Dark Night Rises o sa fie huge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.