Paul Blart:Mall Cop (2009)

6

Mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc să văd filmul ăsta. De la început am presimţit că va fi foarte slab şi nu îmi va plăcea. Nu m-am înşelat deloc. Nici nu îmi dau seama cum am avut răbdare să îl văd până la capăt. Se vrea comedie, dar are un umor de clasa a II-a, se vroia ceva suspans, acţiune,dar au băgat o chestie a la filme cu Bruce Willis. E plin de clişee şi cu un final banal şi previzibil. Kevin James nu mi-a plăcut deloc cum a jucat. Poate, dacă l-ar fi băgat pe Jack Black, ar mai fi salvat ceva din film. Era, oricum, mai potrivit pentru rol. Au fost momente în care m-a enervat la culme şi momente în care a reuşit să îmi schiţeze un zâmbet. Filmul e mai mult decât slab, e prost.

g258258ba065f050f3b22e0e65b8304d70a9c4365101e18 150x150 Paul Blart:Mall Cop (2009)El, Paul Blart, este un tip supraponderal, care lucrează ca ofiţer de pază într-un mall şi care locuieşte cu maică-sa şi cu fiica sa, Maya. Nemulţumit de propria slujbă şi de el însuşi, se îndrăgosteşte de o tipă, Naomi, care lucrează în acelaşi mall. Încearcă să se dea la ea dar, la o întâlnire într-un bar, se îmbată foarte rău şi se face de râs în faţa ei. Va avea însă şansa să o impresioneze, atunci când un grup de angajaţi ai mall-ului plănuiesc spargerea acestuia. Infractorii le iau prizoniere pe fiica lui Blart şi pe Naomi şi, astfel curajosul ofiţer porneşte să le salveze pe cele două domniţe aflate la ananghie. Şi, la sfârşit, ce credeţi că se va întâmpla?

paul blart mall cop trailer 150x150 Paul Blart:Mall Cop (2009)Acum sper să nu îmi sară nimeni în cap şi să îmi spună că am criticat prea rău filmul. Aceasta este părerea pe care mi-a lăsat-o şi am împărtăşit-o cu voi. Nu mi-a plăcut absolut deloc şi nu recomand filmul. Eu zic că e o pierdere de timp, dar n-a zis nimeni că trebuie să vă luaţi mereu după ce zic eu.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Adevarat, filmul este prost insa nu atat de prost incat sa nu-l poti urmari pana la capat.Probabil se putea scoate mai mult daca era un scenariu mai bun caci interpretarea lui Kevin James a fost acceptabila. Probabil daca ar fi fost scene mai palpiatnte si mai spectaculoase ar fi trebuit sa mai slabeasca sau sa fie dublat de un cascador!:)

  2. Sincer puteau sa faca fazele mult mai haioase, am vazut si alte filme cu kevin james, nu imi vine acuma titlurile, dar a fost mai haios in acele filme decat in acest mall cop

  3. […] Are we done yet (Ice Cube, Nia Long), Pro TV/20:30 Un film marca Steve Carr, cel care a realizat pelicule precum Daddy Day care (2003) sau Paul Blart: Mall Cop (2009). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.