Our Family Wedding cu “Betty cea Urata” din New York

0

Ei bine, de aceasta data am sa va prezint un trailer chiar simpatic! Si asta venind si din partea actorilor, si a povestii: America Ferrera, cunoscuta pentru rolul din serialul Betty cea Urata din New York, Taye Diggs, Regina King, Lance Gross si Hayley Marie Norman. Acum ca am lamurit partea de distributie, trebuie sa va impartasesc si o latura a scenariului care s-ar putea intitula “scurt”: Cum iti primesti ginerele de culoare in familia ta de… alta culoare?!

Lucia Ramirez si Marcus Boyd sunt doi alti indragostiti care isi planuiesc nunta de vis. Nimic special in legatura cu ei, insa ceea ce ii deosebeste cu adevarat (pe langa sex, bineinteles!) este rasa, nationalitatea. Lucia este inconjurata de familia ei mare din Mexis, iar Marcus este un tanar chipes de culoare. La momentul intalnirii celor doua familii, socrii isi dau seama ca se cunosc inca de dinaintea mesei festive: tatal Luciei ii remorcase masina lui Bradford, tatal mirelui, iar aceasta fapta nu ramasese fara vorbe de duh si ofense adresate fara pic de bun-simt. Cei doi se vor vedea nevoiti sa accepte situatia si sa incerce sa convietuiasca ca intr-o familie. Numeroasa familie, totusi!

“Our Family Wedding” isi propune sa apara in cinematografe in jurul lunii noiembrie, dar mai are de lucrat pentru asta. Astfel ca ar putea suferi mici intarzieri. Trailerul nu intarzie sa apara:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.