Noile postere pentru The Hunger Games: Catching Fire

0

Producătorii trilogiei The Hunger Games au lansat o serie de postere ce prezintă în mod exravagant personajele următorului film. Eroina primei părti, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), este și ea de nerecunoscut, alături de noul personaj, Johanna (Jena Malone), câștigătoarea Jocurilor Foamei din Districtul 7, care va complica intriga filmului, spre deliciul fanilor.

Katniss_a_p
The Hunger Games: Catching Fire a fost filmat în format IMAX, pentru ca fanii să se bucure la maxim de pelicula,  mai ales de scenele bătăliilor din arenă. Cărțile trilogiei Hunger Games fuseseră deja vândute în peste 26 de milioane de exemplare înainte de premiera primei părti din 2012, depășind chiar recordul seriei Harry Potter.

Peeta_a_p
Cu un nou regizor, Francis Lawrence, filmul are șansa să devină cel mai mare film al anului, spun specialiștii americani de box office. A doua parte a seriei va avea premiera pe 22 noiembrie 2013, și va include actori noi precum Jena Malone, Sam Clafin și Philip Seymour Hoffman, dar și nume vechi din prima parte ca Liam Hemsworth, Lenny Kravitz sau Stanley Tucci.

Caeser_a_p

 

Gale_a_p

 

beetee_a_p

 

Cinna_a_p

haymitch_a_p

 

Finnick_a_p

 

Johanna_a_pSnow_a_p

Effie_a_p

 

 

Sursa

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.