“Shame” pentru Carey Mulligan

0

Aparent despartirea de Shia LaBeouf a fost un lucru benefic pentru Carey Mulligan, lasand-o pe aceasta sa straluceasca de una singura. Actrita primeste din ce in ce mai multa atentie (pozitiva) si roluri cu aceasta ocazie. Nu sunt un mare fan al ei, insa am remarcat-o si trebuie sa fie talentata, daca, dupa nici 4 ani de la debutul sau cinematografic ocupa rolul principal in filmul “An Education“.

carey mulligan nbr10 Shame pentru Carey Mulligan

Noul sau proiect se numeste “Shame” si este o drama in care va juca alaturi de James Badge Dale si Michael Fassbender. Aceasta va interpreta sora personajului principal in filmul regizat de Steve McQueen, regizor ce a contribuit si la realizarea scenariului, impreuna cu Abi Morgan.

Filmarile vor incepe in luna ianuarie, iar filmul va aparea in 2011, cel mai probabil la sfarsitul anului. Pana atunci o putem vedea pe Carey Mulligan in “Never Let Me Go” impreuna cu Andrew Garfield si Keira Knightley, alaturi de care a si debutat in 2005 in adaptarea romanului “Pride & Prejudice” al lui Jane Austen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.