Primele imagini din “Coriolanus” cu Gerard Butler

0

Coriolanus Fiennes PhotosJune full1 460x238 Primele imagini din Coriolanus cu Gerard Butler

Ce credeţi că au în comun Shakespeare şi Gerard Butler? Pe “Coriolanus“. Nu, nu e un banc şi nici o glumă. “Coriolanus” este o tragedie scrisă de William Shakespeare, iar cei de la Hollywood, mai exact regizorul şi producătorul Ralph Fiennes (The English Patient, Red Dragon, The Reader, Clash of the Titans), s-au gândit că nu ar fi o idee aşa de rea să facă o adaptare modernă după celebra piesă. Au adunat câţiva actori (Gerard Butler, Vanessa Redgrave, Brian Cox, Jessica Chastain, Marko Stojanovic) şi s-au apucat de treabă. Ce a ieşit puteţi vedea în pozele de mai jos.

Coriolanus Fiennes PhotosJune full21 460x278 Primele imagini din Coriolanus cu Gerard Butler

Coriolanus” spune povestea liderului roman Caius Martius, care se întoarce acasă, dintr-un război din care a ieşit învingător, cu o nouă poreclă dată după numele oraşului cucerit: Coriolanus. Cu toate acestea, este alungat din Roma şi, ca să se răzbune, se aliază cu duşmanii săi. Apropo, cine credeţi că îl joacă pe Coriolanus? Nimeni altul decât Ralph Fiennes.

Coriolanus Fiennes PhotosJune full4 460x278 Primele imagini din Coriolanus cu Gerard Butler

O să mai auzim veşti despre această producţie cât de curând. Mai ales că, aşa cum am spus, este o adaptare modernă după piesa lui Shakespeare. Aşadar, nu vă aşteptaţi la o dramă istorică ci mai degrabă la o acţiune plasată în mijlocul războiului din Irak. Cât de bine merg îmbinate cele două rămâne de văzut. Ah, şi nu avem o dată de lansare oficială.

Fiennes Coriolanus firstlook full02 460x276 Primele imagini din Coriolanus cu Gerard Butler

Coriolanus Fiennes PhotosJune full3 460x275 Primele imagini din Coriolanus cu Gerard Butler

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.