pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

4

Din categoria “ce ne pregăteşte anul 2010 în materie de filme”, astăzi am pentru voi cinci producţii interesante ce vor avea premiera anul viitor. Şi când zic asta mă refer la primele poze şi câteva detalii. Să începem, zic! 😀

Bruce Willis şi Tracy Morgan sunt “A couple of dicks”

Fiindcă nu se putea altfel, începem cu Bruce Willis şi Tracy Morgan care interpretează rolurile a doi poliţişti cam nătăfleţi, în comedia “A couple of dicks“. Pelicula este regizată de Kevin Smith şi va avea premiera la sfârşitul lunii februarie, anul viitor. De asemenea, din considerente evidente, titlul producţiei s-ar putea schimba în “A couple of cops” :D. Din distribuţie mai fac parte actorii: Jason Lee, Seann William Scott, Adam Brody şi Kevin Pollak.

wb10preview coupleofcops fullsize pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

“The Town” – un film marca Ben Affleck

Următoarea peliculă e mult mai interesantă. De ce? Păi, în primul rând, Ben Affleck este şi regizor şi actor, iar una din actriţele principale este Blake Lively aka Serena van der Woodsen din serialul “Gossip Girl” :D. V-am atras atenţia, nu? Continuând, filmul se numeşte “The Town” şi spune povestea unui hoţ care încearcă să îşi păstreze iubita şi să scape de un agent FBI, ce se afla pe urmele lui, punând la cale, în acelaşi timp, o nouă lovitură. Încă nu ştiu care ce rol interpretează, dar până pe 10 septembrie, când va avea premiera în cinematografe, sigur voi afla. Jeremy Renner şi Chris Cooper sunt doi dintre actorii ce vor mai apărea în film.

wb10preview thetown01 fullsize2 pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

wb10preview thetown02 fullsize pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

“Flipped” sau “despre dragostea dintre copii”

Flipped” este o comedie romantică despre doi copii care se îndrăgostesc unul de celălalt, în ciuda caracterelor total diferite. Pelicula este o adaptare a romanului cu acelaşi nume al lui Wendelin Van Draanen şi îi are ca protagonişti pe Madeline Carroll (Juli) şi Callan McAuliffe (Bryce). Producţia este regizată de Rob Reiner şi va fi lansată pe 17 septembrie.

wb10preview flippedfilm fullsize pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

Drew Barrymore şi Justin Long în “Going the Distance”

Continuăm cu o altă comedie romantică ce îi are, de data aceasta, pe Drew Barrymore şi Justin Long în rolurile principale. “Going the Distance” spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, ce aveau o relaţie la distanţă. Filmul caută să prezinte toate implicaţiile ce rezultă din acest tip de relaţie. Pelicula este regizată de Nanette Burstein şi va avea premiera pe 8 octombrie.

wb10preview goingdistance fullsize pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

O blondă, un bebe şi Josh Duhamel

Închei cu, sper eu, ultima comedie romantică din 2010. Nu de alta, dar au devenit cam enervante :D. În fine, producţia se numeşte “Life as We Know It” şi îi are ca protagonişti pe Katherine Heigl şi Josh Duhamel. Aceştia interpretează rolurile a doi adulţi, care află peste noapte că prietenii lor cei mai buni au murit într-un accident şi că ei trebuie să aibă grijă de fetiţa rămasă orfană. Pelicula este regizată de Greg Berlanti şi va apărea pe 22 decembrie.

wb10preview lifeasweknowit fullsize pe scurt: Bruce Willis, Ben Affleck, Drew Barrymore

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.