Pareri si impresii despre Globurile de Aur

1

Ca tot va vorbea Mihaela intr-o stire anterioara despre lista nominalizatiolor la Globurile de Aur si va promitea sa fie scurta si concisa,prin urmare, eu sunt aici sa va ofer comentariile, preambulul si pisicelile de rigoare (insa n-o sa-o lungesc prea mult), ca doar nu putem sa nu facem mare caz dintr-un un asa eveniment, nu?

67th golden globe 460x304 Pareri si impresii despre Globurile de Aur

Asa deci, sunteti entuziasmati? Ca eu sunt. Adica daca se vorbeste deja de nominalizari inseamna ca mai e putin pana la decernarea premiilor, si eu de-abia astept. Cred ca Globurile de Aur sunt favoritele mele,vreau sa zic, showul in sine. Toata lumea e asa de relaxata, si atmosfera e la fel, e voie buna peste tot, unde mai pui ca o sa fie (din nou) si Ricky Gervais acolo sa condimenteze putin situatia.

ricky gervais host golden globes 459x345 Pareri si impresii despre Globurile de Aur

Cele mai multe nominalizari, in numar de 7, le-a avut anul acesta filmul The King’s Speech, printre altele, pentru cea mai buna drama, cel mai bun actor intr-o drama, Colin Firth, cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Helena Bonham Carter si cel mai bun regizor, pentru Tom Hooper. Mult-aclamatul The Social Network a primit 6 nominalizari, la fel ca si The Fighter, care aparent e un concurent mult mai puternic de cat s-ar fi asteptat, mai mare decat Inception, care a primit doar 4 nominalizari. Puteti vedea lista in varianta extinsa aici, daca sunteti curiosi si de alte filme care v-au placut anul asta si eu nu le-am pomenit aici.

Se spune ca Globurile de Aur stabilesc marii concurenti pentru premiile Oscar. Cel mai interesant cred ca o sa fie la categoria cel mai bun film, insa eu sunt curioasa sa aflu si castigatorii pentru categoriile TV(fiind un mare fan al serialelor:D). In orice caz, vom mai avea ceva de asteptat pentru a afla concluziile, cam pana pe 16 Ianuarie.

1 COMENTARIU

  1. Stiu ca ceremonia e undeva luni, in jur de ora 3:00 noaptea. Stiti cumva daca o sa fie data in reluarea pe vreun program din Romania? Si daca stiti…cand?

    Ms anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.