[News] Poster + poster si imagine oficiala din “Tron Legacy”

2

Daca Floryan va povestea si arata prin vara teaser-trailer-ul pentru “Trong Legacy”, mie nu-mi ramane pentru astazi decat sa va prezint posterul, dar si o prima imagine oficiala pe care producatorii le-au oferit publicitatii din online. O productie marca Disney, inca nu stim daca va readuce succesul de care s-a bucurat pelicula-mama din 1982, “Tron”, dar putem spera totusi la ceva bun, avand in vedere ca totul se va desfasura in 3D. Dar nici distributia nu este de aruncat: Jeff Bridges, John Hurt, Olivia Wilde, Garrett Hedlund.

picture [News] Poster + poster si imagine oficiala din Tron Legacy

Sam Flynn (Garrett Hedlund) porneste in aventura vietii sale atunci cand incearca sa investigheze cauza disparitiei tatalui sau, Kevin Flynn (Jeff Bridges). Nu va inchipuiti ca barbatul a ratacit prin lume pentru o perioada indelungata lasandu-si familia de izbeliste, caci acesta este prins captiv intr-o lume digitala a Tron-ului. Astfel, cei doi dar si prietena baiatului Quorra, (Olivia Wilde) vor avea de confruntat o lume virtuala puternica dar si una incredibil de influenta pentru a se salva.

“Tron Legacy” vine in cinematografe abia din 17 decembrie 2010, iar pana atunci, cu siguranta vom beneficia de trailere si trailerute, poze si imagini cu duiumul. Dar pentru ca o luam cu inceputul, va arat posterul si o imagine oficiala (cea afisata mai sus):

poster2 [News] Poster + poster si imagine oficiala din Tron Legacy

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.