Henry Cavill va fi noul Superman

0

Anul 2012 va fi fara indoiala, anul supereroilor. 3 dintre cei mai importanti eroi americani ai revistelor de benzi desenate revin in cinematografe si, ca o coincidenta (sau nu), actorii ce le vor da viata sunt din Marea Britanie. Christian Bale se intoarce in Batman 3 (The Dark Knight Rises), Andrew Garfield ne va arata noua fata a lui Spiderman, iar acum Warner Brothers si Legendary Pictures ne anunta ca Henry Cavill isi va incerca norocul, in noua abordare a lui Superman ce urmeaza a fi regizata de Zack Snyder (300, Watchmen).
2668522 460x361 Henry Cavill va fi noul Superman

Cine e acest Cavill? Ei bine, daca ati urmarit serialul The Tudors cu siguranta va este familiar rolul actorului in varsta de 27 ani, Charles Brandon. Daca nu, mai aveti ocazia sa-l cunoasteti anul acesta cu prilejul lansarii filmului Immortals, in regia lui Tarsem Singh.

101 460x306 Henry Cavill va fi noul Superman

Zack Snyder:Din panteonul supereroilor, Superman este cel mai respectat si indragit personaj al tuturor timpurilor si sunt onorat sa pot contribui la revenirea sa pe marele ecran. Totodata, ma alatur celor de la Warner Bros., Legendary si producatorilor, in a exprima cat de entuziasmati suntem cu privire la distribuirea lui Henry. El reprezinta alegerea perfecta pentru a purta faimoasa pelerina cu initiala ‘S’ “.

Un lucru interesant de notat ar fi ca britanicul a mai fost o data la un pas de a-l interpreta pe Clark Kent in ultima productie ce l-a infatisat pe Man of Steel din 2006, Superman Returns.Atunci, regizorul a fost schimbat cu Brian Singer care l-a preferat pe Brandon Routh. Proaspata viziune a noului Superman (fara titlu momentan) ii va avea ca producatori pe Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception), sotia sa Emma Thomas si pe Deborah Snyder.

Filmarile sunt asteptate in aceasta toamna, iar lansarea este programata pentru luna decembrie din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.