Gravity pentru George Clooney

0

Ca tot va vorbeam intr-o stire anterioara despre Matt Damon si anturajul sau de actori frumosi si talentati, acum a venit randul sa va spun cate ceva despre prietenul George Clooney, apartinand aceleiasi categorii (lipseste Brad Pitt, altfel setul ar fi complet :)). Ei bine Clooney va fi personajul principal masculin in noua drama Gravity.

george clooney1 Gravity pentru George Clooney

As fi zis ca e o veste proasta(pentru mine vreau sa zic), avand in vedere ca rolul ii revenise initial lui Robert Downey Jr., care a trebuit sa-l refuze datorita conflictelor de program cu Sherlock Holmes II, insa nu te ustura ochii chiar deloc atunci cand il vezi pe George Clooney pe marile ecrane. Pentru ca se vorbeste mereu de infatisarea sa placuta, eu chiar uitasem pentru o secunda cat de talentat poate sa fie, insa mi-a recastigat admiratia odata cu Up In the Air.

Gravity va fi regizat de Alfonso Cuaron,care a si scris scenariul impreuna cu fiul sau Jonas Cuaron. Filmul va avea in prim-plan povestea unei femei astronaut (Sandra Bullock) ce ramane in spatiu dupa ce statia sa spatiala este distrusa. Filmarile vor incepe in primavara, dupa ce George Clooney termina de filmat noul sau proiect regizorial The Ideas of March.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.