Filmele 3D, noua pasiune a lui James Cameron

0

James Cameron a facut un fenomen din debutul sau pe ecranele 3D, mai exact cu ajutorul mega-hitului sau “Avatar“, de care toata lumea stie ca a fost, este si va mai fi (pentru ca urmeaza cel putin doua continuari) un fenomen.

0108Kooza 460x305 Filmele 3D, noua pasiune a lui James Cameron

Pentru noul sau proiect, acesta va face echipa cu Andrew Anderson pentru a realiza un nou film, ati ghicit, 3D despre “Cirque du Soleil” ce va utiliza imagini 3D cu parti din diferite showuri din Las Vegas ale faimoasei trupe. Aceste imagini vor reprezenta o misterioasa lume in care personajul principal al filmului va fi transportat. Cameron va produce noul proiect, pentru care a inceput deja productia.

134403 james cameron 460x277 Filmele 3D, noua pasiune a lui James Cameron

Cel mai probabil noul film nu se va ridica la rangul lui Avatar, insa va fi in mod cert ceva inedit, si oricum, n-ar fi un mare pas inapoi pentru James Cameron, care a fost implicat numai in realizarea unor filme fenomen, cum ar fi Titanic, Aliens sau Terminator. Imaginati-va daca ar fi fost in 3D, cat de in-detaliu am fi vazut Titanicul lovind aisbergul, si cat de indeaproape am fi putut sa-i admiram pe Aliens sau pe Arnold Schwarzenegger, pacat ca James Cameron nu si-a descoperit pasiunea pentru 3D de pe atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.