“Fii cu ochii pe Pascal”si castigi!

1

Cu ocazia lansarii in cinematografe a filmului de animatie musical Tangled/O Poveste Incalcita, echipa Filmetari te provoaca la un nou concurs: “Fii cu ochii pe Pascal“. S-au pus in joc peste 50 de premii, printre care si invitatii la film. Ce trebuie sa faceti pentru a pune mana pe unul din acestea?tangled 459x196 Fii cu ochii pe Pascalsi castigi!

In primul rand, trebuie sa il urmariti pe vicleanul cameleon Pascal, aflat in varful turnului. Acesta ascunde 4 cuvinte, cate un cuvant in fiecare din cele 4 site-uri participante : Filmetari.com, Divercitycafe.ro, Rimel.ro si Yoyoma.ro. Cuvantul il veti descoperi in speech bubble-ul din dreptul simpaticului cameleon. Cu aceste cuvinte veti forma o propozitie, apoi trimiteti rapid raspunsul impreuna cu datele personale pe adresa pascal@cineforum.ro.
Aveti mare grija, Pascal isi schimba cuvintele in fiecare zi! Doar vorbim de un cameleon, nu?
Mai multe propozitii inseamna mai multe sanse de castig, asa ca: spor la vanatoarea de indicii!

Acum sa va spun ceva si despre pelicula. Tangled a avut premiera in cinematografele de la noi pe 7 ianuarie, iar povestea lui se bazeaza in mare parte dupa basmul german”Rapunzel” scris de Fratii Grimm.Titlul animatiei 3D urma sa poarte numele basmului, insa a fost schimbat in actualul, cu putin timp inainte de lansare. Actorii ce-si imprumuta vocile personajelor principale sunt: Zachary Levi, Mandy Moore si Donna Murphy. Reprezinta al doilea, cel mai costisitor film facut vreodata, cu un buget de $260 milioane si cel mai scump film animat de pana acum. A fost apreciat de critici si a obtinut 2 nominalizari la Globurile de Aur. Mai mult, se zvoneste ca Tangled ar fi singurul care i-ar putea fura lui Toy Story 3, titlul de “Cea mai buna animatie” a anului la Oscar. Nu uita: “Fii cu ochii pe Pascal”!

Stati! Asta nu e tot! Daca nu va aflati printre castigatorii lui Pascal, nu va descumpaniti. Pe langa acesta, avem alte 2 noi concursuri fulger, care se vor desfasura in fiecare saptamana exclusiv pe facebook.com/CineForum.ro. Premiile vor consta in invitatii la film si multe alte premii-surpriza!

Avem, deci, 4 concursuri in total cu numeroase premii numai pentru voi, unde va puteti incerca norocul. Sansele de castig s-au sporit. Va asteptam participarea si va uram: bafta multa tuturor!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.