Naomi Watts o va interpreta pe printesa Diana in filmul Caught in Flight

1

Naomi Watts 01 460x306 Naomi Watts o va interpreta pe printesa Diana in filmul Caught in Flight

Actrita Naomi Watts o va interpreta pe printesa Diana in filmul Caught in Flight, regizat de Oliver Hirschbiegel. Pelicula este produsa de compania britanica Ecosse Films, pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys. Filmul va fi centrat pe ultimii doi ani din viata printesei Diana.

Naomi Watts a declarat ca este este o onoare pentru ea sa joace rolul Dianei, o femeie care a fost iubita in intreaga lume si asteapta cu nerabdare sa se ridice la inaltimea asteptarilor impuse de aceasta interpretare. In acelasi timp, regizorul Oliver Hirschbiegel a precizat ca este incantat de faptul ca va lucra cu Naomi Watts, “o actrita cu adevarat exceptionala care intruchipeaza caldura, umanitatea si empatia unui simbol global ca cel al printesei Diana”. Filmarile vor debuta in acest an in Marea Britanie.

Naomi Watts Mulholland 570x303 460x244 Naomi Watts o va interpreta pe printesa Diana in filmul Caught in Flight

Naomi Watts a fost apreciata de critici dupa prestatia sa din Mulholland Drive (2001), film regizat de David Lynch, intrand in posesia a numeroase premii. De asemenea, actrita a fost apreciata si pentru rolul sau din 21 Grams (2003), pelicula regizata de Alejandro Gonzales Inarritu. A mai jucat in filme precum Inland Empire (2006), Painted Veil (2006), Fair Game (2010) si J. Edgar (2011).

sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.