Mini’s First Time (2006)

2

minis first time Minis First Time (2006)Actori: Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss, Jeff Goldblum, Luke Wilson, Svetlana Metkina Sprague Grayden

Numele filmului probabil va face sa va ganditi la ceva, va spun eu ca este mult mai mult de atat. Mini’s first time este genul de film care trebuie sa-l urmaresti pana la final pentru a-l intelege, dar de care, dupa prima jumatate incepi a-ti da seama cam ce urmeaza. Nu te plictisesti in cele 100 de minute, datorita ideilor prezente in film, dar si a actritei principale care desi nu este fotomodelul perfect, este foarte sexy.
minisfirsttime Minis First Time (2006)
Mini este o fata care incearca toate lucrurile posibile pentru “first time”, de aici si numele filmului. Si de aceasta data ea isi incearca ‘first time-ul’, insa cu tatal ei vitreg. Actiunea devine interesanta atunci cand ambii pun la cale spitalizarea mamei sale la nebuni. Cu pastile, cu petreceri, cu animale aduse acasa si cu telefoane de invitatii pentru persoane cei doi reusesc. Acum ar tco2 Minis First Time (2006)rebui sa ma opresc din povestit nu?

Download subtitrare “Mini’s First Time” click aici.

In film joaca si Luke Wilson drept cel care investigheaza cazul (vedeti in film ce caz). Ce mi-a placut? O actrita principala foarte sexy si provocatoare, cu idei si ganduri multe si glume aplicate productiv. Totodata e genul de film care are o poveste ce stii ca niciodata nu ti se va intampla, dar tot iti alegi unul din personaje cu care sa tii. Ce nu mi-a placut? Unele lucruri au fost trase de par pentru ca filmul sa iasa credibil. Enjoy it!

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. a fost filmu acum o sapt pe protv si nu mi s-a parut chiarasa grozav iar la final-cum dracu sa ramana aia nepedepsita….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.