Milk / Pretul Curajului (2009)

10

pos Milk / Pretul Curajului (2009)Actori: Sean Penn, Emile Hirsch, James Franco, Josh Brolin, Alison Pill

„My Name is Harvey Milk and I Want to Recruit You”, sunt cuvintele care l-au facut celebru pe unul dintre cei mai curajosi oameni din istoria Americii. „Milk” prezinta povestea politicianului american Harvey Milk, cel care a devenit primul homosexual ales intr-o functie publica pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Avand in distributie adevarati profesionisti ce isi interpreteaza rolurile ca la carte, „Milk”, este un film pentu care merita sa iti dedici doua ore din pretiosul timp, cu siguranta unul dintre cele mai bune filme ale anului.

Actiunea filmului se desfasoara pe o perioada de 8 ani, ultimii ani ai eroului, timp in care prezinta ascensiunea sociala a lui Milk. In 1970, Harvey se hoataraste sa isi faca un cadou pretios de ziua sa si il intalneste pe Scott, cu care vrea sa isi petreaca o getimgcae3bj4b Milk / Pretul Curajului (2009)noapte. Inatmplarea face ca o simpla noapte de amor sa se definitiveze cu o relatie ce va tine 6 ani. Agasati de postia celor din jur, la scurt timp se hoatarasc sa se mute in San Francisco. Aici ei vor fi primii care vor deschide pe Strada Castro primul bar de homosexuali. Constient de talentul oratoric si de popularitatea pe care o are in cadrul comunitatii gay, Milk ia decizia ca in 1975 sa candideze intr-o functie punblica. Abia in 1977 va reusi sa obtina un loc in Consiliul Supervizorilor orasului San Francisco, starnind ura lui Dan With, un alt coleg din consiliu.

Download subtitrare “Milk / Pretul Curajului” in curand.

getimgcay8vj4n Milk / Pretul Curajului (2009)Cu ajutorul lui Harvey Milk oamenii au dobandit o noua perspectiva asupra ideii de luptator pentru drepturile omului. Victoria lui nu este numai victoria drepturilor homosexualilor, el fiind cel care a relizat coalitiile de-a lungul spectrului politic. Sustinator al drepturilor gay, iubit, prieten, un adevarat luptator, politician, un veritabil model de inspiratie, erou, viata lui Harvey Milk a scimbat istoria, iar curajul lui a schimbat vietile a mii de oameni.

Vizionati trailer:

10 COMENTARII

  1. God ce rol face Sean Penn. Imi place abordarea filmului, pare foarte real si veridic. Ce sa mai zic de James Franco, o minunatie de baiat, neglijat intr-o relatie cam fara viitor.

  2. […] Milk (Sean Penn, James Franco), TVR 1/23:10 In 2009, Sean Penn a obtinut un Oscar pentru cel mai bun actor principal pentru rolul din acest film. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.