Lansarea filmului The Lion King pe DVD

0

Au trecut 17 ani de la premiera unuia dintre cele mai faimoase filme pentru copii, dar care a fost apreciat şi de către adulţi, The Lion King. Cu două premii Oscar câştigate, pentru Cea mai bună coloană sonoră şi Cel mai bun cântec original, a avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari.

Când şi unde?

Lansarea filmului pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY 3D Combo Pack va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, la ora 18:00, în incinta magazinului Diverta din Băneasa Shopping City.

Ce vă aşteaptă?

Evenimentul este unul dedicat copiilor, care vor avea parte, timp de o oră, de o mulţime de surprize, precum: concursuri de dans, facepainting, jocuri interactive şi vor primi poze cu chipurile lor pictate în lei. De asemenea, ei vor avea ocazia să concureze pentru titlul de Regele Leu pentru o zi.

Lansarea va fi găzduită de actriţele Dana Rogoz şi Mădălina Drăghici, iar părinţii celebri invitaţi sunt Ioana Ginghină, Pavel Bartos, Elvira Deatcu şi Octavian Strunilă.

Varianta de DVD va include şi elemente bonus, cum a luat naştere ideea filmului, scene căzute la montaj şi alte amănunte din spatele camerelor de filmat. O marcă Walt Disney Studios Home Entertainment, filmul este distribuit de către Pro Video şi va putea fi achiziţionat de la orice magazin de specialitate sau de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D Combo Pack.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.