Kellan Lutz este Hercule, din 31 ianuarie, pe marile ecrane

0

Unul dintre cele mai cunoscute mituri ale omenirii surprinde cu o nouă aventură, Legenda lui Hercule 3D, care îl regăseşte pe carismaticul Kellan Lutz în rolul super-eroului grec, din 31 ianuarie, pe marile ecrane. Filmul este distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

hercules hp 1 460x191 Kellan Lutz este Hercule, din 31 ianuarie, pe marile ecrane

“Hercule înseamnă enorm pentru mine. Mi-am dorit să îl interpretez încă de când eram copil. Din momentul în care am citit scenariul filmului, mi-am dat seama că are toate elementele la care speram şi merită să lupt pentru rol. Legenda lui Hercule 3D are o poveste complexă şi mulţi dintre spectatori se vor regăsi în destinele personajelor. Publicul va avea parte de o călătorie pe cinste la vizionarea filmului.”, relatează cu entuziasm actorul Kellan Lutz.

Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.

hercules hp 2 460x191 Kellan Lutz este Hercule, din 31 ianuarie, pe marile ecrane

Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Regizată de Renny Harlin, noua aventură a semizeului grec reuneşte o distribuţie tânără şi talentată din care fac parte Kellan Lutz, Gaia Weiss, Liam McIntyre, Scott Adkins şi Roxanne McKee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.