Johnny Depp este cel mai sexy bărbat în viaţă

5

Nu ştiu dacă vă mai aduceţi voi aminte de articolul acesta, în care v-am prezentat topul celor mai sexy bărbaţi în viaţă, desemnaţi de revista People, din ultimii 20 de ani. Tot atunci vă spuneam că numele câştigătorului de anul acesta, va fi desemnat tocmai în noiembrie. Iată că a venit luna noiembrie şi sunt bucuroasă să vă anunţ că unul dintre actorii mei preferaţi a câştigat, pentru a doua oară, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă. 😀 Da, dragii mei, despre Johnny Depp este vorba. Pe locul doi se află Ryan Reynolds, fiind urmat de Jake Gyllenhaal, Bradley Cooper, Robert Downey Jr. şi David Beckham. De asemenea, cei de la revista People au mărturisit că s-au gândit prima oară ca Robert Pattinson să câştige acest titlu, dar l-au ales pe Depp datorită notorietăţii sale longevive.

5 COMENTARII

  1. Merita 150%. Este cel mai sexy barbat in viata fara indoiala. Are acel ceva, care-l face foooarte interesant dar si o caruta de talent.
    p.s. My God..cum sa se gandeasca cei de la People la Robert Pattinson???Mi se pare incredibil. Mai are de crescut baiatu’ pana sa ajunga sa viseze la asa titlu’. Chiar mi s-ar fi parut penibil sa iasa el pe prima pozitie. Asa in vreo 15-20 de anu poate…

  2. @Irina Normal ca merita! Total de acord cu ce zici de Depp dar, totusi, am pierdut pariul :D. Eu eram aproape sigura ca o sa iasa Pattinson datorita notorietatii foarte mare obtinuta intr-un tp asa scurt. Se pare ca si celor de la People li s-a parut cam nepotrivit.

  3. Pai, si eu eram aproape sigura ca va castiga Pattinson.Personal sunt destul de dezamagita de castigator (treaba cu gusturile…:)), insa cred ca frumusetea nu e suficienta pt a castiga acest titlu.Cred ca sunt mai multe criterii care trebuie intrunite cumulativ.Asa ca sa-i dam Cezarului ce e a Cezarului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.