Intouchables (2012)

8

Fiind un iubitor al comediei în special cea franţuzească, a ajuns pe la urechile mele vestea că franţuzii au scos pe piaţă încă de anul trecut un blockbuster veritabil, pe melagurile lor dar şi cele europene. Vestea, criticile şi recenziile pozitive m-au făcut curios şi astfel am ajuns să vizionez renumita comedie pe nume Intouchables.La prima vedere într-un fel am rămas surprins de faptul că nu a fost în totalitate comedie ci pe baza unui subiect sensibil a rezultat un comic de situaţie de bun gust.

The Intouchables 211 460x329 Intouchables (2012)

O poveste tristă de la sine ajunge să stârnească adevărate hohote de râs, ajunge ca printre zâmbete şi situaţii comice să ne înveţe o adevărată lecţie, că viaţa merită trăită cu zâmbetul pe buze chiar dacă împrejurările nu permit o descreţire a frunţii ori speranţa de-a trece peste momentele grele, optimist gândind. O comedie redată la modul cel mai simplist despre două personaje ce luptă fiecare pentru ceva anume, unul cu boala, altul cu societatea, cei doi se întâlnesc la intersecţia dintre nevoile de-aşi duce mai departe lupta, cu timpul devenind cei mai buni prieteni.

Intouchables small1 460x323 Intouchables (2012)

Filmul Intouchables fiind defapt o frumoasă poveste de prietenie ce te acaparează prin interpretările actorilor: François Cluzet şi Omar Sy ce reusesc sa dea culoare filmului prin două concepţii diferite de-a face umor, rezultate desigur din diferenţa socială. Direcţionarea unui subiect sensibil şi a unei posibile drame pătrunzătoare spre comedie e unul dintre lucrurile de apreciat la acest film. Olivier Nakache şi Eric Toledano sunt doi buni prieteni ce se află în spatele acestui film, mai exact co-regizori şi co-scenaristi ce ne aduc pe marile ecrane o ecranizare după fapte reale, o poveste de succes, o revelaţie în ale comediei care vă asteaptă în cinematografe din toată ţara începând cu 20 aprilie.

Vizionaţi trailer: 

 

 

8 COMENTARII

  1. Am vazut filmul si este intr-adevar o lectie de viata, o comedie moralista as putea spune. Mi-a placut ca i-au aratat si pe cei din viata carora s-au inspirat la final.

  2. […] creeze cu foarte mult umor un univers comun din două lumi aparent incompatibile. Ionuț – FilmeTari o frumoasă poveste de prietenie ce te acaparează prin interpretările actorilor Denis Grigorescu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.