In 2010 apare “Bonnie and Clyde” – The Movie!

6

În sfârşit s-a hotărât cineva să facă un film despre viaţa celebrului cuplu “Bonnie and Clyde“. Cei doi m-au intrigat de când i-am descoperit şi nu vroiam să vizionez producţiile din ’58, ’67 şi 1992 pentru că sunt prea vechi. Speram să pot vedea una nouă. Iată că Tonya S. Holly îmi va îndeplini dorinţa. Ea se va ocupa, în întregime, de acest film ce va apărea în 2010 şi se va numi “The Story of Bonnie and Clyde“. Dar staţi că nu aţi auzit încă ce este mai important. Nu o să vă vină să credeţi cine va interpreta rolul inteligentei şi atrăgătoarei Bonnie Parker 😀 Hilary Duff, la naiba! :)) Iar Kevin Zegers îl va interpreta pe Clyde Barrow.. Nu ştiu care a fost ideea când au ales-o pe Hilary Duff, dar n-aş vrea ca totul să se transforme într-un “Bonnie and Clyde” … modern.

bc In 2010 apare Bonnie and Clyde The Movie!

În film vor mai apărea şi Michael Madsen, Thora Birch ( American Beauty) şi Shawn Ashmore (X-Men). Pentru cei care poate nu ştiu, Bonnie şi Clyde au format în anii ’30 unul din cele mai controversate cupluri din întreaga lume. În timpul călătoriilor prin Statele Unite ale Americii, cei doi au jefuit numeroase magazine şi benzinării, omorând cel puţin 9 poliţişti plus câţiva civili. În ciuda faptului că în 1934 au fost prinşi într-o ambuscadă şi împuşcaţi de către poliţişti, cuplul a reuşit să şocheze/fascineze în foarte mare măsură, intrând în istorie.

6 COMENTARII

  1. Ca sa vezi!O distributie interesanta.Sa vedem ce-o sa iasa. Personal mi-au placut foarte mult Bonnie and Clyde (1967) si Natural Born Killers al lui Oliver Stone.

  2. @Irina Mi-e teama ca o sa-si bata joc de o poveste misto. Nici nu m-ar mira, daca au ales-o pe Hillary Duff in rol principal. E o schimbare imensa din domnisoara cuminte si naiva, in cea de femeie stapana pe sine si lipsita de scrupule. Dar, cine stie, poate o sa ne faca o surpriza.

    “Natural Born Killers” a fost genial. Inca ma omor sa-i termin odata review-ul inceput acum cateva saptamani 😀

  3. Ai fost foarte amuzanta cu replica “nu vroiam să vizionez producţiile din ‘58, ‘67 şi 1992 pentru că sunt prea vechi”. Filme adevarate in acei ani, realiste si suprarealiste, nu ca in zilele noastre…

  4. @Jovi :)) Nu zic nu, am vazut filme vechi extraordinare si acelasi lucru pot sa-l spun si despre UNELE productii din zilele noastre. Numai ca eu am o usoara aversiune fata de filmele vechi, in general. Consider ca totul se afla intr-o continua evolutie, inclusiv cinematografia. Din cate am observat, in trecut exista o viziune diferita de cea de azi,in ceea ce priveste calitatile pe care trebuie sa le posede un actor ca sa fie considerat talentat. Acesta cred ca este si motivul pt care nu imi place sa vad filme foarte vechi. Actori care la vremea respectiva au avut un mare succes, mie mi se par mediocrii. Poate ca pe cea din 92 o sa o incerc, totusi.:P Nu e chiar asa de veche.

  5. @Ankha nu te killeri plsss:))Mai avem nevoie de tine;)Vreau review-ul ala!Repede:P Sporuri si succesuri!

  6. nu..chiar o sa fie o prostie mareeeeeee…nu stiu de ce vor sa strice ce e bun…nimic nu o sa iasa mai bine ca bonnie and clyde 67 si nimeni nu o poate inlocui pe faye dunaway…e bataie de joc din pacate cu cinematografia contemporana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.