I’m too sexy for… Cannes

4

Dupã modelul Mc Hammer cu “I’m to sexy for… my love”, avem seria divelor de pe Covorul Roşu de la Cannes care din dorinţa de a pleda pentru un sex-appeal debordant, au dat greş cu vestimentaţia, ba mai mult, au şi gafat, vezi cazul Paris Hilton. Astfel, în urmãtoarele rânduri aveţi 7 astfel de apariţii:

1. Vorbeam de Paris. Hilton, nu metropola francezã. Domnişoara asta, cã doamnã a tot ratat sã fie, face ce face şi intrã în colimatoriul mass-media. Ce mai conteazã cã nu-i de bine? Niţicã reclamã nu stricã nimãnui. Astfel o puteţi admira în urmãtoarea ipostazã:

paris 73419900 460x628 Im too sexy for... Cannes

2. Salma Hayek a fost aruncatã în colţişorul lui “worst dressed”. Aflatã la premiera lui Wall Street – Money Never Sleeps (proiectat în afara competiţiei) se pare cã diva mexicanã n-a impresionat pe nimeni cu ţinuta sa, dimpotrivã. Nu pare atât de dizgraţioasã ori vulgarã, dar nici de admirat, aş zice.

salma 460x663 Im too sexy for... Cannes

3. Adevãrul e cã aici comentariile sunt de prisos. Tipa, pe numele ei Afida Turner este o cântãreaţã pe plan internaţional, compozitoare, actriţã dar şi prezentatoare TV în Franţa. Prezenţã de scenã? O fi având mica noastrã blondina, însã stilul acesta gothico-porn nu cred cã prinde tocmai gustul fin de la Cannes.

leslie 460x691 Im too sexy for... Cannes

4. Nici dacã eşti un model obişnuit cu prezentãrile de moda şi scena, nici asta nu te fereşte de rateuri. Pãi cum altfel, atunci când alegi sã porţi o rochie cu o crãpãtura mai mult decât suficientã? De sânii mult prea la vedere nu discutãm. Exemplarul de jos poartã numele de Jovanka Sopalovic:

jovanka 460x703 Im too sexy for... Cannes

5. Actriţa spaniolã Rossy de Palma chiar n-a facut cinste madrelor din faţa televizorului. Pãi, cu sânii ieşiţi la interval, rochia languros de negru (vai, rimeazã cu scârbos), tatuajele la vedere şi bolero-ul paietat, ce poţi câştiga? O pozã de “aşa nu” pe covoarele înroşite deja de la Cannes.

rossy 460x691 Im too sexy for... Cannes

6. Modelul american Velvet D’amour într-o ipostazã, demna de OMeGe. Cred cã aici comentariile sunt priceless, nu?

velvet 460x596 Im too sexy for... Cannes

7. Urmãtoarea şi ultima apariţie pare sorã de suferinţã cu numãrul anterior. Dirty Martini ne oferã un dans aproape lasciv pe covorul roşu, ce sã mai, premiera lui “Tournee”, film prezent în competiţie, poate sã aştepte!

dirty 460x691 Im too sexy for... Cannes

sursa: aici

4 COMENTARII

  1. afida je suis le mec pour toi j ai beaucuop argent et je peux te fuck toute la nuit je sais que t aime les matchos lol u are pretty your ass ,your lips i love u t est tres belle et talentueuse ma super star

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.