I Am Legend (2007)

11

Voteaza filmul ca cel mai bun al anului 2007 click aici .

Actori: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson, Willow Smith, Darrell Foster, April Grace, Dash Mihok, Joanna Numata, Samuel Glen, James Michael McCauley,Marin Ireland

Am refuzat sa traduc titlul filmului si in romana in titlul articolului pentru ca traducerea pentru Romania si anume "Legenda vie" nu are nici o legatura cu povestea peliculei. Will Smith a? demult il asteptati banuiesc… un actor ce a salvat un film, acesta. Fara Will Smith nu stiu cati ar fi trecut de prima jumatate de ora.

A avut premiera in New York pe 14 decembrie, azi suntem in noaptea dintre 16 si 17, iar premiera in Marea Britanie o va avea in data de 19. Am citit pe imdb ca filmul trateaza subiectul dintr-o carte cu acelasi nume a lui Richard Matheson…

filmetari.com va ofera articolul despre filmul pentru care pe imdb s-au strans inca inainte de premiera aproape 1500 de voturi.

Will Smith interpreteaza personajul… ultimului om ramas in New York in urma unei contaminari cu un virus ce se dorea vaccinul pentru cancer. Cum va imaginati New York-ul fara oameni…doar atat, cu aceleasi cladiri si milioane de masini, dar si cu iarba crescuta ptintre gropile de pe trotuare si cu animale de salbaticie ce misuna printre caramizi. Virusul transforma oamenii si animalele intr-un fel de zombii ce nu pot suporta lumina zilei…si atat. Will incearca sa gaseasca leacul pentru vindecarea acestora.

Faza tare este ca el transmite la radio un mesaj mereu in care intreaba daca mai sunt supravietuitori ca el are hrana, casa si poate oferi securitate… oare este ultimul ramas pe Pamant?

Download subtitrare "I am legend" (click aici).
Finalul este cel asteptat… tot ce veti vedea in trailer se intampla in prima parte a filmului. Lucrul care mi-a placut cel mai mult era… "securitatea" locului unde traia (vezi pe final). Ce pot sa mai zic… felicitari americanilor pentru final, nu te-ai fi asteptat la asa ceva de la poporul care l-a "inventat" pe Bruce Willis in filme… :))

Din partea mea doar nota 8,5/10 ..de ce "doar"?pentru ca ma asteptam la mult mai mult…

Vizioneaza trailer:

11 COMENTARII

  1. sa vezi new york-ul fara oameni, fara agitatie e un foarte diferit fata de ce era prezentat in alte filme. singurul om din new york, will smith, care interpreteaza un rol extraordinar, se lupta pentru a readuce lumea la normal. virusul, care trebuia sa trateze oamenii de cancer ia dedata asta o valoare negativa si ii transforma in niste creaturi devoratoare. punctul esential il reprezinta finalul foarte diferit si poate neasteptat pentru unii. vizionare placuta. o nota: 10+

  2. doar ca zombii aia tare aiurea erau, ceva de genul 28 days/weeks later da aveau slabiciune pt lumina ca in filmele pt vampiri….aiurea rau…la inceput ba ca sunt animale cu comportament instinctiv, apoi se comporta destul de inteligent cand fac o capcana ….in fine….ideea e ca filmul chiar mi-a placut pina sa vad ce zombii retardati scosi parca din idiotenii de genul dawn of the dead….

  3. app de traducerile titlurilor la filme, cam asa sunt toate, nu au nici o legatura cu filmul… in fine, ador filmul, ideea e geniala, am vazut si making the movie: I Am Legend, pana si regizorul spunea ca Will Smith e actorul perfect pt. acest film 😉 …iar apropo de final, cam asa sunt filmele acum, sunt multe filme cu final in gen …

  4. filmul in sine e foarte reusit,cu toate k erau cam trase de par creaturile alea…will smith rullz

  5. Film reushit shi interesant binenteles shi Will Smith face toti banii un actor extraordinar de bun ….plus de asta nu inzteleg de ce l-a facut cu doua variante de sfarshit ….poate pt partea 2???

  6. un film fain.din cate am inteles se pare ca vor fake si partea a 2:DDDDDDDDDDD 😮 😮 😮 😆 😆 😆 😆 😆 😆

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.