Hummingbird (2013)

1

Steven Knight s-a evidențiat în lumea cinematografică prin scenariile pe care le-a scris, printre care se numără Eastern Promises și Dirty Pretty Things. Hummingbird marchează debutul său regizoral pe marile ecrane. Pe Jason Statham l-am mai întâlnit anul acesta în producțiile Parker și Fast and Furious 6 și cu siguranță este unul din acei actori cu un portofoliu impresionant și cu abilități speciale pentru filmele de acțiune.

hummingbird 742470l e1368019135292 Hummingbird (2013)

Acțiunea se desfășoară în jurul personajului principal, Joey Jones, un veteran de război din forțele de elită britanice care, întors din Afghanistan, ajunge pe străzi, hăituit de mafie. Încercând să scape de ei ajunge să se ascundă în casa unui bărbat căruia îi fură identitatea. După ce află de moartea iubitei sale, Jones va face tot posibilul de a găsi criminalul. Răzbunarea îl poartă pe un drum periculos.

hummingbird 617763l e1368019160265 Hummingbird (2013)

Hummingbird este un film dramatic și întunecat, care îi permite lui Statham să arate că știe să fie mai mult decât un bătăuș. Pentru cea mai mare parte este un film de acțiune și un thirller cel puțin interesant, care încearcă să abordeze teme puțin mai variate decât restul filmelor de acest gen. Acest lucru se întâmplă însă în detrimentul celorlalte personaje, care sunt pur și simplu absorbite în atmosfera creată de Statham, și în care își pierd identitatea. Scenariul probabil nu va fi nominalizat la Oscar, dar asta nu înseamnă că nu te va ține cu sufletul la gură. Hummingbird este un film de toamnă/iarnă care ar fi trebuit să fie mai bine promovat decât a fost. Cu toate acestea se bucură de numele lui Statham, pentru care sălile de cinematograf vor fi probabil pline.

Vizionați trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.