The Mist / Ceata (2007)

9

200px The Mist poster The Mist / Ceata (2007) Actori: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Toby Jones, Frances Sternhagen, Alexa Davalos, Nathan Gamble, Chris Owen, Robert C. Treveiler, David Jensen, Jack Hurst

Hmm… prima data am crezut ca e o prostie de film cand am vazut tentaculele alea, bine pana la sfarsit nu-ti schimba cu pre amult impresia, dar pentru cei incantati de niste oameni izthe mistx large The Mist / Ceata (2007) olati si atacati de monstrii, pentru pasionatii de un thriller usor filmul nu-i va dezamagi.

Download subtitrare "The Mist" click aici.

Pe la jumatatea filmului va va enerva una care se crede trimisa lui Dumnezeu pe pamant, personaj care veti spera ca o va impusca cineva, dupa care la final va fi enervant faptul ca nu se mai termina… cred ca sta regizorul 10 minute in aceeasi scena unde nu se intampla mai themisttrailer2 The Mist / Ceata (2007) nimic, fiind poate o prefata a finalului, ce va va mai scoate din tensiunea unui film ce ruleaza acelasi scenariu vazut prin filmele de pe PRO TV cand sunt oamenii atacati de monstrii.

Per total nu stiu de ce filmul este saptamana aceasta in top 10 la incasari in Statele Unite… nota 7,5/10 – si il trec ca horror pentru ca spana i eu realizam efectele speciale mai bine pentru fantastic.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. asta e review ? 🙂
    in primul rand pot sa spun ca esti extrem de superficial, filmul a avut de toate in gramaj aproape perfect, iar faza cu efectele speciale, e bine ca a avut doar atat, doar sa dea gust actiunii, nici mult nici putin, si crede-ma lucrez in domeniu, nu cred ca puteai sa faci nici macar un varf de tentacul din ala, in fine, e un film bun, nu stralucitor, dar bun, muzica (soundtrack) superb chiar, te introduce in atmosfera, oricum, fanii Stephen King il vor aprecia cu siguranta. Merita in top 10, mi se pare o productie care aduce un pic de aer proapspat (sau ceatza) in genul horror, n-am mai vazut un film ca asta de ceva vreme, drama umana, SciFi, sfarsit neasteptat, nice.

  2. In primul rand nu e review…este parere despre film, iar in al doilea rand ce legatura are ce pot face eu? Poti sa fi si Dumnezeu sa creezi oameni, am vazut destule filme mai bine create, iar aia de acolo au stiut sa faca sute de creaturi mai bine ca alea de acolo:D

    Unora le place, unora nu. Mie nu… fiecare ramane cu parerea tlui.

  3. Ce-i cu subtitrarea aia in mijlocul paginii??? N-are nici o legatura cu filmu asta….aia-i The Mists Of Avalon. Da ce sa faci si tu ca sa intre lumea pe site:))

  4. imi cer scuze pentru greseala. Daca prima data era subtitrarea corecta la schimbarea site-ului de upload a aparut o eroare. am remediat problema.

  5. Un film excelent cum nu am mai vazut de mult,actiune,SF aexact ce mi-am dorit sa vad la un film.Pacat,finalul ar fi putut fi altul.In rest a meritat sa stau 2 ore

  6. Mie nu mi se pare un film bun.Marcia Gay Harden s-a depasit pe sine in a ma/ne enerva iar regizorul poate fi scuza ei principala a carui “scuza” principala ar putea fi romanul de inspiratie si gata,mai departe nu imi permit sa ma duc.Cadrul modern face implauzibila lipsa semnalului intr-o zona ca asta.Codul moral actual face ca decizia luata de David sa fie imorala.Nimeni nu ar face asa cum a facut el,dar toti ne-am strofoca pt familie mai mult decat a facut-o el. E un film cu “baricadati”,depasit de “fratii” sai “The invasion”,”30 days of night” chiar si de bunicul “Storm of the century”(1999)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.