Resident Evil (2002)

12

residentevil 199x300 Resident Evil (2002) Actori: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius, James Purefoy, Martin Crewes

Acesta este unul din filmele de referinta pentru actrita Milla Jovovich (este nascuta in Ucraina, de acolo si numele mai diferit de alte femei din America). Resident Evil este un horror-actiune in care subiectii principali ii reprezinta niste zombii. Milla J. este doar o necunoscuta foarte buna luptatoare ce lupta impotriva “adevarului si a dreptatii”. Bineinteles ca nu lipsesc trupe de commando si evenimente miraculoase. Resident Evil are si doua continuari, sincer sa fiu trebuie sa vedeti toate cele 3 filme pentru a va face o idee.

Alice (personajul ei) se trezeste intr-o casa, casa ce este atacata de o trupa de commando ce o ia si o duc la intrarea in “Stup” (hive – in engleza). Stupul este o cladire subterana (in forma de stup) ce apartine unei organizatii de cercetare cu numele Umbrella. Stupul se afla sub un oras din viitor (Racoon City) asa ca inca nu va inchipuiti ca lucrurile acestea ar putea fi influentate de evenimente din realitate. residentevil1 300x168 Resident Evil (2002) Ei bine stupul este controlat de un calculator, iar cum cu totii stim calculatoarele nu fac tocmai ceea ce ai vrea sa faca… continuarea? Mult sange.

Download subtitrare “Resident Evil” click aici.

Resident Evil este un film bun, insa nu mai bun ca celelalte 2 (continuari). Totusi trebuie sa-l vedeti pentru a intelege intrega poveste. Recunosc ca am vazut prima data “Resident Evil: Extinction“, dar acum toate piesele din puzzle le-am pus cap la cap. Sunt sigur ca multi l-au vazut si sunt totodata sigur ca multi l-au placut.

Vizionati trailer:

12 COMENTARII

  1. misto filmu’…am vz si yo toate cele 3 parti…f bun si rolul p care il face mila…si floryan….nu mi place cum suna : “Milla J. este doar o necunoscuta foarte buna luptatoare ce lupta impotriva”…no offense…

  2. Prima parte a fost cea mai buna dupa parerea mea. Cea mai slaba a 2-a. Asa se intampla de obicei. Exceptia de la regula? Final Destination. Poate pentru ca am vazut FD 2 inaintea primei parti.

  3. sun fan absolut rezident evil….si asta pt ca filmul m-a facut sa fiu..deci va spun e foarte tare…celelalte urmari nu au mai fost asa dar se emrita…film tare!

  4. Rezident Evil nu e genul de filme de care sunt atrasa de-obicei dar totusi are ceva special care ma face sa-i dau un 9. Am vazut doar primele 2 parti, sunt tare curioasa ce o sa ofere a-3-a.

  5. sall eu unul am vazut o singura parte !!! va rog care ati vazut toate 3 sa imi spuneti cum se numesc ..plz!!! eu dau nota de ka spasm (9)

  6. […] Prima TV, Resident Evil 2002 (Milla Jovovich, Michelle Rodriguez): Horror, SF, […]

  7. […] The Seventh Sign 1988 (Demi Moore, Michael Biehn, Jürgen Prochnow): Thriller 22:30/ Prima TV, Resident Evil 2002 (Milla Jovovich, Michelle Rodriguez): Horror, SF 23:00/ Antena 1, Havoc 2005 (Bijou Phillips, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.