Ghicește filmul (47)

24

Săptămânal organizăm un concurs, alături de Cityplex Bucuresti, în care vă oferim 3 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți, printr-un comentariu, la urmatoarea cerința:

Spune-ne din ce film face parte imaginea de mai jos:

ghiceste filmul jp 460x258 Ghicește filmul (47)

Lăsați-ne răspunsurile până vineri, 13 ianuarie, iar în cazul în care veți avea și un răspuns detaliat (scena, ce se întâmplă în momentul respectiv etc.) aveți șanse mari să vă regăsiți printre câștigători. Câștigătorii vor fi contactați printr-un mail direct, până duminică seara și vor trebui să confirme datele de contact.

 

24 COMENTARII

  1. Scena e din filmul 2012, cu John Cusack. In aceasta imagine, fosta lui sotie, impreuna cu cei doi copii se indreapta spre avionul cu care vor decola chiar cu cateva secunde inainte ca totul sa se destrame in jurul lor. Doar venea Apocalipsa;)

  2. 2012-Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului.

  3. Scena face parte din filmul 2012. Pamantul incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva.

  4. Filmul 2012 regizat de Roland Emmerich. In aceasta scena Kate (Amanda Peet) si cei doi copii (Noah si Lilly) urmeaza sa urce in avionul salvator pilotat de tatal acestora Jackson (John Cusack) pentru a scapa din infernul creat de exploziile si craparea scoartei terestre antemergatoare apocalipsei

  5. Interesant filmul 2012, aparut si vazut in 2009, m-a pus oarecum pe gnaduri.Insa acum deja pare ciudat.Mi-a placut mult de Amanda Peet, ce o interpreteaza pe Kate aici dar si de John Cusack.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.