The Disappearance of Alice Creed (2010)

3

Am “reusit” sa vad acest film pe o cursa de avion, fara subtitrare, dar m-am multumit si cu atat avand in vedere ca in cinematografele de la noi nu are de gand sa apara. Si este un film bun. Cu o actrita pe care o stim din Prince of Persia si Clash of the Titans. Si este un film pe atat de bun pe cat este de violent si de bolnav. Pentru unele secvente ma gandeam ca trebuie sa ai mai mult de 25 de ani ca sa poti sa le vezi. La altele probabil multi oameni vor inchide ochii, iar femeile se vor uita scarbite. Diferit, bolnav si inspaimantator (cel putin in primele 20 minute). Asa ar putea fi gradat “Disparitia lui Alice Creed” intr-o parere proprie.

Alice Creed Tied 460x258 The Disappearance of Alice Creed (2010)

Ganditi-va la un film care incepe cu pregatirea unui apartament in care va fi inchisa o femeie. O victima. Regizorul ne prezinta in cel mai mic amanunt pregatirile rapitorilor si ne ia prin surprindere prin rapiditatea desfasurarii evenimentelor. Fara explicatii. Fara poveste. Fara nimic. Si de la un punct o s-o vedem pe Gemma Artenton legata de un pat, de maini si de picioare, dezbracata iar mai apoi imbracata. Iar rapitorii par violenti, periculosi si incredibil de increzatori. Continuarea va las pe voi sa o vedeti. Un singur lucru trist am de remarcat si anume ca finalul nu este pe masura inceputului. Si totusi.

The Disappearance of Alice Creed 460x259 The Disappearance of Alice Creed (2010)

Trei actori are intreg filmul, sper sa nu va stric surpriza, dar nu va asteptati sa mai apara si altii pe parcurs, protagonistii reusind sa aduca foarte putini oameni in cinematografe. Desi catalogat drept un film bun, de presa internationala, nu multi distribuitori au dorit sa-l aiba in salile lor de proiectie astfel incat filmul nu a strans mai mult de 500 de mii de dolari. Da, abia cateva mii.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Unul dintre cele mai slabe filme, si ieftine presupun. Cat e de inchiriat un apartament cu 1 camera in ziua de azi? Vreau sa ma apuc sa fac si eu filme :)) PA!

  2. […] Blakeson (The Disappearance of Alice Creed) se afla in discutii cu reprezentantii Warner Bros. pentru a regiza un film despre matematicianul […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.