The Accidental Husband (2008)

6

tah poster The Accidental Husband (2008)Actori: Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean, Sam Shepard, Justina Machado

Uma Thurman a revenit in anul 2008 cu un rol ceva mai linistit, eram obisnuita sa o vad interpretand roluri ceva mai dure (probabil ati vazut filme precum Kill Bill: Vol.1 sau Kill Bill: Vol. 2), dar de data aceasta a reusit sa isi demonstreze din plin talentul printr-o comedie romantica, unde interpreteaza rolul unui consilier in relatia de cuplu, infatisand cu maiestrie portretul unei doamne sigura pe sine (mult prea sigura), independenta, cu aspiratii inalte, si asteptari mari de la viata.

Dr. Emma Lloyd este o frumoasa femeie, ce are la activ o stralucita cariera in consiliere si o emisiune la radio ce i-a crescut prestigiul in tot orasul. In poza13 The Accidental Husband (2008)una din emisiunile sale facute zilnic la un post de radio local, primeste un telefon din partea unei ascultatoare, Sofia, care ii comunica ca mai are cateva zile pana o sa se marite, dar, totusi are cateva dubii privitoare la viitorul sot. Analizand situatia alaturi de celebra doctorita, Sofia ajunge la concluzia ca mai bine nu se marita cu logodnicul sau. Din intamplare Patrick (logodnicul Sofiei) aude emisunea la radio si isi da seama ca totul s-a terminat intre el si viitoarea sotie. Din dorinta de razbunare Patrick ia decizia sa ii dea o lectie de viata lui Emma, aceasta trebuie sa inteleaga cu nu poate schimba vietile oamenilor dupa bunul plac. Pe de alta parte, Emma urmeaza si ea sa se casatoreasca cu Richard, dar odata ajunsi la starea civila descopera ca ea este deja casatorita. Cu cine? Surpriza, chiar cu Patrick.

Download subtitrare “The Accidental Husband” in curand.

poza22 The Accidental Husband (2008)„The Accidental Husband” este o comedie romantica potrivita pentru a fi vizionata alaturi de persoana iubita. Avand un scenariu destul de inteligent, cu siguranat nu o sa va plictiseasca. Apropo fetelor, Jeffrey Morgan (in film Patrick) o sa va cucereasca, interpreteaza rolul ca la carte si are un sarm deosebit.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Eu l-am vazut de vreo 3 ori pana acum si asta datorita sarmului lui Jeffrey Dean Morgan 🙂
    Povestea e draguta chiar daca un pic neverosimila, dar per ansamblu o comedie romantica pe care o recomand.

  2. mie stiu ca mi-a placut destul de mult filmul,l-am vazut cum ceva timp,dar mi se pare atat de ciudat inceputul prezentarii…cat pe-aici sa nu-mi dau seama ca deja l-am vazut..Adica eu nu sunt atat de innebunita dupa numele actorilor ci de prestatia lor…si sa aloci jumatte de articol vorbind desre nume mi se pare mult.
    Oricum,ca site,va apreciez mult si in general am incredere in opiniile voastre…Keep up!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.