My Sassy Girl (2008)

8

my sassy girl us 231x300 My Sassy Girl (2008) Actori: Jesse Bradford, Elisha Cuthbert, Austin Basis, Chris Sarandon

Eu, in locul coreenilor, as initia niscavai revolta cinefila. De ce? Se face c-am avut placerea sa vizionez filmul asta acum ceva timp, conceput sub bagheta migdalatilor nostri inventivi. Astazi am onoarea sa va anunt (stupefiata, ce sa mai!) c-a aparut si varianta amerikitschneasca a filmului. Naiva fiind, mi-am spus ca probabil au cotrobait serios prin scenariu pentru a-si scoate basmaua oarecum curata, dar nu, n-a fost sa fie. (nici macar titulatura n-au schimbat-o, la ce ma puteam astepta?) Povestea este reprodusa cam 101 %, de la cel mic amanunt, pana la ideea de baza a peliculei. Coreeni au interpretat mult mai bine, asta vi-o spun cu siguranta. Iar pentru cei care n-au habar de poveste, o sa va placa chiar si asa, caci ideea este una frumoasa.

Charlie reprezinta poate, omul de rand ce se straduieste sa dea contur unui msg2 300x277 My Sassy Girl (2008) viitor, un viitor propice pentru propria-i persoana. In goana nestavilita a idealului, se ciocneste de Jordan, o tipa nonconformista, adepta a tiraniei sentimentale, care va sfarsi in a-i influenta substantial existenta. Intalniri ocazionale, exigente ridicate la rang de obligatie si multa franchete, asta ii va oferi fata tanarului nostru. Desi relatia dintre cei doi pare a fi una destul de zbuciumata, garnisita din plin cu ambitii personale, sentimentele nu vor intarzia sa apara, sentimente ce vor iesi la iveala in momentele critice pe care tinerii le vor traversa.

Download subtitrare “My Sassy Girl” click aici.

Nimic nu este intamplator, asta va sopteste istorisirea. Cumulul de intamplari, oarecum neverosmile, ne poate conduce cu usurinta in clasa ‘coincidentelor de lux’, doar ca, vedeti voi, eu nu cred in coincidente. Sa intalnesti motivul suspinului tau dupa ani de tacere, sa lovesti adanc in piatra pe care EL/EA a zabovit, este posibil. Si ca sa ‘patesti’ asta, nu trebuie sa crezi, nici macar sa actionezi, ci doar sa astepti ca timpul sa-si faca datoria. Si dac-as putea accesoriza timpul, i-as oferi, de drept, straie de geniu.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. Au copiat ca la indigo scenariul filmului, iesind un desen tremurand si vag. Varianta coreenilor mi-a placut mult, a avut farmec. Varianta americana este… o alta comedie americana.

  2. Un film care mi-a placut . O poveste stranie de iubire , personaje simpatice care se potrivesc perfect in rol . Poate ca e mai putin valoros decat varianta originala cu chinezoi / coreeni , ce-or fi , dar cu siguranta este mult mai frumos realizat , mai natural si pe gustul europenilor.

  3. Filmul e GENIAL!o spune cnv care nu a vazut originalul si nici ca as vrea sa il vad pt ca m’am uitat la trailerul celui japonez si sincer asta american ma atrage mult mai mult.Posibil ca cel original sa fie mult mai marfa dar oricum nu pot trece cu vederea spiritul de turma adik astia care au vazut originalul s’au grabit sa dea in astya numai pt simplul fapt ca e un remake!stupid si prostesc!inca o data filmul e genial.Are o gramada de faze foarte bine gandite si foarte originale + finalul care m’a surprins.Se putea clar mai bine sa fi fost mai lung…insa a fost foarte tare si asa.

  4. este cea mai de joasa speta copie fidela si de cel mai de prost gust dupa un original ce mi-a fost dat sa vad vreodata. pina acum nu m-a tentat niciodata sa postez un comentariu la ceva anume dar copia asta mizerabila ma obliga cumva. nu va uitati!!!! cautati varianta originala coreana pt ca este ceea ce reprezinta cu adevarat un film f bun. nu exista termen de comparatie!!!
    imi place f mult filmul original si de aceea sunt revoltat de gunoiul asta americanesc de cel mai prost gust!

  5. […] Seninătatea cu care personajul își acceptă destinul și modul de interpretare, mi-a amintit de My Sassy Girl (varianta originala, cea coreeană) sau A Walk to Remember. Iar tragicul situației de Never Let […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.