I Hate Valentine’s Day (2009)

0

poster1 212x300 I Hate Valentines Day (2009)Actori: Nia Vardalos, John Corbett, Stephen Guarino, Amir Arison, Mike Starr, Gary Wilmes

Cum s-or gandit dragutii de americani sa-si ironizeze propriul istoric al sarbatorilor, zau n-am habar! “I Hate Valentine’s Day”? Si unde ramane  romantismul, exaltul lor de a-si darui in fiecare an siropoase cadouri la jumatate de februarie? Alta nelamurire: de ce lansarea n-a fost programata exact in perioada zilei cu pricina? Logic asa ar fi fost. Exista vreo explicatie ce dainuie dincolo de puterea mea de intelegere? Oricum, n-am fi pierdut nimic valoros. Da, Nia Vardolos (“Life in Ruins”) cauta sa fie remarcata din nou, iar John Corbett (Aidan, SATC, girls!, “Baby on Board”) nu se departeaza cu mult de usoarele roluri cu care ne-a obisnuit. Interesant este ca aici personajele secundare, cei ce se presupune ca doresc a intregi povestea, reusesc aici s-o codimenteze mult mai zdravan decat centralii nostri. Asta mi-a fost impresia, asta va si impartasesc.

Genevieve (Nia Vardolos) traieste dupa un altfel de Carpe Diem. Unul modern. Unul cu reguli clar trasate. Astfel ca tanara florareasa isi cunoaste clar limitele vietii sale amoroase: nu-si doreste o relatie stabila, caci nu crede in fericirea de durata dintr-un cuplu. Si vom afla cum femeia incearca sa valorifice romantismul celor de langa ea la maximum, scurgandu-i seva de-a lungul a 5 intalniri.

i hate valentines day movie I Hate Valentines Day (2009)

Regula aplicata pana la aparitia chipesului Greg (John Corbett), ivit dintr-un nicaieri ce se va dovedi a fi unul de-a dreptul propice. Acesta isi va deschide un local vis-a-vis de floraria Genevievei noastre. Dornica de aventura, dar si de romantismul ei impus, acestia vor porni in hazardul programat al fetei. Dar oare se vor putea limita la cele cinci intalniri?

photo 10 hires I Hate Valentines Day (2009)

Atat firul, cat si deznodamantul povestii nu sunt chiar greu de intuit, astfel ca nu va asteptati la poante miraculoase, ori surprize prin desfasurarea actiunii. Imi displace Nia Vardalos, nu m-ar incanta sa stiu ca individa ar putea reprezenta un posibil pilon in viitorul comedioarelor romantice de la Hollywood. Oh nu! Daca mi-a placut? Cred ca-ncep sa-l urasc si eu pe Valentin. Pe asta cinefil, clar. Pe “da real one” il mai inghit. Poate dispare cu timpul.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.