Easy Virtue (2009)

11

1810 749 newsarticle f 212x300 Easy Virtue (2009)Actori: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kimberley Nixon

O comedie romantica dominata de un iz de trecut. O comedie sa zicem cu un umor satiric englezesc ce poate nu multi or sa-l guste. Eu cel putin nu l-am prea gustat. Recunosc ca in sala erau destui reprezentanti din partea media (scrisa sau online) care erau suficient de amuzati de situatii sau replici. Eu nu am fost. Jessica Biel a jucat bine, chiar foarte bine. Am cascat de cateva ori, iar domnisoarele din sala erau foarte atente la scenele romantice sau ce aveau o profunzime in exprimare. Au existat si cateva scene in care veridicitatea filmului am pus-o la indoiala facand o comparatie intre obiecte/replici si momentul in timp. Sa zicem ca este un film mediu?

Jessica Biel joaca rolul unei tinere focoase (blonde) ce se casatoreste cu tanarul unei familii engleze cu principii vechi si cu suficiente probleme familiale. Aceasta trebuiejessica biel easy virtue Easy Virtue (2009) sa infrunte in primul rand mania unei mame ce nu o vede cu ochi prea buni, dar si arogantele celor doua surori ale sotului acesteia. Comedia incepe atunci cand socrul incepe sa-si manifeste parerile despre relatia lor, el fiind cam singurul ce nu avea nimic impotriva. Sa spunem ca parca se vedea pe el insusi, acum cativa ani, in mintea aventuroasa a fetei. Cred ca cea mai amuzanta faza din film a fost cea in care catelul familiei este “atacat” de blonda. In rest poate doar majordomul familiei sa mai fi avut niste replici sau niste “dansuri” aducatoare de zambete. Cel putin pentru mine.

easy virtue 1 300x157 Easy Virtue (2009)Download subtitrare “Easy Virtue” in curand.

Noroc cu popcornul de la cinematograf pentru ca asa am cascat mai putin, fiind mai mult ocupat sa nu pierd vreo floricea. Poate si faptul ca peisajul nu era contemporan m-a facut sa nu fiu asa atras de film. Sau poate faptul ca l-am vizionat la 11 dimineata? Desi filmul a fost lansat in 2008 in SUA, mi-am permis sa-l trec pe filmetari pentru anul 2009, pentru a respecta (exceptie facand) anul in care a venit in premiera in Romania. Un film ce personal nu-l recomand, dar pentru care sunt sigur ca voi primii critici la faptul ca nu l-am apreciat. Asta este. Urmatorul sper sa fie mai bun.

tombola Easy Virtue (2009)

Vizionati trailer:

11 COMENTARII

  1. In sfarsit, o comedie buna! Cam asta a fost concluzia dupa ce am vazut filmul Easy Virtue..mi-a placut mult !! 😀

  2. mie personal mi a placut foarte mult:) mai ales scena in care ea se aseazA pe pisia sau in care danseaza la ceva festival. iar finalul , ei bine, a fost dragut. si mi a mai placut si muzica.apoi, da ai cascat..nu toata lumea prinde umorul britanic.dar comedia este chiar simpatica:) eu zic ca merita

  3. Mi-a placut filmul!Chiar daca are un umor englezesc este relaxant!
    Si Ana sa stii k nu se aseaza pe pisica…..
    Recomand acest film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.