Dirty Dancing (1987)

12

dirty dancing6 192x300 Dirty Dancing (1987)Actori : Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston

Nu concep, nu admit si nu tolerez ca Dirty Dancing sa nu fie considerata drept pelicula-amfitrioana a categoriei celor “dansabile”. Cum adica, se poate nazdravanie mai mare? Unii l-ar considera “noutate” scoasa din cufarul bunicii, dar drept sa va spun .. este filmul meu de suflet! L-am vazut, vizionat, urmarit, savurat de atatea ori, incat s-o fi plictisit Swayze sa-mi danseze prin bsplayer. Ce va pot spune? De auzit, ati auzit cu totii vorbindu-se despre el, iar (aproape) intreg universul cunoaste exaltanta scena acompaniata de acordurile melodiei “I’ve had the of my life”. Cred c-ar fi chiar frustrant sa nu-l vedeti cap-coada si chiar coada-cap. Pe cuvant!

Vara, soare, vacanta? De ce este nevoie sa te poti distra si opri timpul pentru cateva ore in loc? De o tabara la Catskills (!) ; ti-ar fi raspuns suflarea anilor ’80. Baby Houseman, o adolescenta de 17 ani ajunge alaturi de ai ei in sanul acestei “familii” de-o vara. Increzatoare in viitorul ei, luptatoare dar inca cuprinsa de puseuri ale timiditatii, il cunoaste final dancing scene in dirty dancing Dirty Dancing (1987)intamplator pe Johnny Castle (interpretat de Patrick Swayze), cel mai bun dansator din localul resedintei. Desi ciocnirea lor este una plina de scepticism si deloc increzatoare, Baby va trebui sa-si demonstreze maturitatea prin sirul intamplarilor (deloc de neglijat) ce vor urma.

Download subtitrare “Dirty Dancing” click aici.

Nu vreau sa va dau detalii in prezentarea subiectului, caci zau ca va stric din savoarea filmului. Pot doar sa va spun ca soundtrack-ul folosit este de-a dreptul demential; rock’n’roll cat cuprinde, febra unor seri fierbinti de vara si multe intrigi completeaza cu succes locul de cinste pe care pelicula o ocupa in galeria cinematografica. Ce m-a impresionat, fascinat & co, este pasiunea, placerea de a trai si de a respira prin dans. Si.. sa fiu sincera, cand am auzit anu’ asta ca Patrick Swayze are cancer si ca viata ii este pusa destul de mult in pericol, am oftat un pic; hai ma.. chiar el?

Vizionati trailer:

12 COMENTARII

  1. Printre cele mai reusite filme in care a jucat Patrick Swayze(era sa dea ortul popii)………..

  2. Wedding Vows Popular Wedding Songs Rob Thomas Wedding…

    I didn’t agree with you first, but last paragraph makes sense for me…

  3. ce bine arata Patrick Swayze si acum l-am vazut la stiri tras la fata si in carucior are cancer la pancreas de un an de zile, doctorii i-au dat cateva luni de trait, ce e si viata asta cu sperantele si cu planurile pe care ti le faci si deodata……

  4. CEL MAI DE SUFLET FILM AL MEU!
    Am crescut cu acest film si atunci cand sunt deprimata tot la el ma uit!Imi incarca baterile si ma readuce pe linia de plutire!

  5. Super tare filmul…Mi-e rusine sa recunosc ca pana azi n-am ajuns sa vad fimul,l-am tot cautat,dar neputand sa downloadez cu torente din cauza restrictiilor in retea,am renuntat o perioada sa-l mai caut.
    Nu vreau sa fc reclama vreunui site,nu stie care e politica voastra si daca ati permite comentariul,dar pentru cine e in situatia mea si vrea sa vada vreun film,dati search ceva de genul “download filme alese gratis “(in loc de tari:d ) si va apar cateva siteuri..dureaza putin sa verificati fiecare site si sunt sigura ca veti gas ce cautati… eu am reusit sa gasesc doua siteuri de pe care am putut dowloada filmele dorite-fara cont,fara bani…
    Cat despre film,isi merita toate laudele.Are dreptate autoarea articolului,poate fi considerat unul din cele mai buna filme ale genului. Unii l-ar putea acuza ca nu mai e de actualitete-doar e facut in anul in care m-am nascut eu:D,dar am vazut filme actuale incomparabil mai proaste decat acesta..Si melodia finala…am adorat-o intoatdeauna,dar cu atat mai mult in place cand este insotita de un dans pe masura.

  6. e super tare filmul l-am vazut de 10 ori poate si mai mult l-am invatat pe derost si as vrea sa il deskrc de pe net dar nu il gasesc tot ci doar mici parti d unde l-as putea lua??

  7. […] dansul se numãrã printre activitãţile voastre preferate, ei bine, aveţi de unde alege: “Dirty Dancing 1, 2”, “Step Up”, “Save the Last Dance”, “Love’n’Dancing”, “Honey” si “You […]

  8. […] Dirty Dancing (1987) [castigator al unui premiu […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.