Chocolat (2001)

3

chocolat poster 201x300 Chocolat (2001)Actori: Juliette Binoche, Alfred Molina, Carrie-Anne Moss, Johnny Depp, Peter Stormare.

Inspirat din celebrul roman al Joannei Harris, „Chocolat”, prin filmul cu acelasi nume, dupa cum declara si regizorul Lasse Hallstrom, este exprimata incercarea de a infatisa irationalitatea umana sub formele sale excentrice si fabuloase. Consider ca este o poveste minunat ecranizata despre lipsa de principii si alte valori etice atat de necesare pentru a evita caderea in abisul lipsei de umanitate. Astfel se incearca sa se faca apel la indulgenta necesara pentru o larga varietate de insusiri si neputinte atat de firesti pentru oameni.

Vianne (Julitte Binoche) si fiica sa Anouk iau decizia sa isi schimbe viata si pleaca in cautarea unui nou loc unde sa se stabileasca. Soarta le indreapta spre oraselul francez Lansquenet. Parca impietrit si neschimbat de sute de ani, Vianne hotaraste sa aduca ceva chocolat 12269205021 150x150 Chocolat (2001)nou in secularul oras si la putin timp dupa stabilirea lor, aceasta deschide un magazin de ciocolata. Fiind aprovizionat cu o gama larga de delicatese, magazinul devine punctul de atractie al orasului, Vianne isi castiga o reputatie, obtinand respectul celor din jur, dar in acelasi timp isi face si un dusman de temut, pe traditionalistul nobil, Contele de Reynaud (Alfred Molina). Lucrurile devin si mai incintante cand in linistitul oras isi face aparitia un cantaret ambulant, Roux (Johnny Depp), care calatoreste pe rau si care trezeste in Vianne o pasiune mistuitoare pentru farmecul sau.

Download subtitrare “Chocolat” in curand.

images1 Chocolat (2001)Chocolat este un film despre dragoste, ce debuteaza intr-un ton vesel, fiind presarat cu mult umor si se termina intr-o linie dramatica ce te determina sa iti revizuiesti felul de a fi. Productia incearca sa infatiseze conflictul imuabil dintre traditie si schimbare, dintre intoleranta si consecintele care apar atunci cand nu le permiti celor din jurul tau sa isi conduca propria viata dupa principiile personale.
P.S. Va sfatuiesc sa va luati o doza considerabila de ciocolata langa dumneavoastra cand incepeti sa vizionati filmul. Va garantez ca o sa va trezeasca astfel de pofte ciocolateria Viannei.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.