The Devil’s Advocate (1997)

3

Sunt unele filme pe care daca le vezi e 7 ori ti se par foarte bune si a 7a oara, dar sunt altele care in timp ce te mai uiti odata si inca odata la ele incep sa-ti scada in fata. Al Pacino, Keanu Reeves si Charlize Theron sunt niste actori foarte cunoscuti si care au multe roluri bune. Tin minte ca am vazut prima data acest film undeva pe tvr1 pe vremea cand erau chestiile alea cu cerculet verde, triunghi portocaliu si patratel rosu. Filmul avea trinughi portocaliu si era difuzat undeva in noapte. Recunosc ca nu l-am inteles din prima si ca nu mi s-a parut cine stie ce. Abia dupa a o treia vizionare am legat toate partile puzzleului si am inteles ca este un film. Ati vazut-o pe Charlize cat de bine arata in film? Este waw! Hai sa trecem la subiect (daca nu-l stiti deja).

kevin lomax marry ann The Devils Advocate (1997)

Keanu Reeves joaca rolul unui avocat foarte bun din Florida, un avocat atat de bun ca nu a pierdut niciodata un proces. El este recrutat de cea mai importanta firma de avocatura din lume si chemat la New York. Al Pacino joaca rolul presedintelui/patronului firmei de avocatura, iar Theron este gagica avocatului. Se muta ei la New York si primesc acolo un super apartament alaturi de foarte multi bani. Pe parcursul filmului tot felul de lucruri ciudate incep sa apara, iar gagica avocatului incepe sa aiba tot felul de vedenii sau sa asculte de noii prieteni facuti in oras. Filmul nu se numeste degeaba “The Devil’s Advocate” si pe finalul sau veti vedea toate legaturile si motivele celor intamplate.

l 118971 4e8033b1 The Devils Advocate (1997)

L-am catalogat drept un film bun cu o distributie de exceptie. Si mai este genul ala de film care daca-l vezi de cateva ori deja stii ce se intampla la final si nu mai are farmec sa-l vezi. Poate decat pentru replicile bune ale lui Pacino. Oricum cred ca majoritatea l-ati vazut.

3 COMENTARII

  1. Un film excelent cu replicit deosebite. Un film marcant al cinematografiei si un discurs la final absolut deosebit. Un must-see , categoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.