Secret Window (2004)

7

821565secret window posters 200x300 Secret Window (2004)Actori: John Turturro, Johnny Depp, Charles S. Dutton, Maria Bello, Timothy Hutton

Articol: Prima intrebare care mi-a rasarit in minte dupa ce am vizionat Secret Window si am facut cunostinta cu personajul principal Mort Rainey, a fost: “Ce este de fapt un scriitor?” Sa fie oare un simplu om care exprima in scris cu o liniara sinceritate ceea ce a simtit, ceea ce a gandit, ceea ce s-a intamplat in viata lui si a celor pe care i-a cunoscut sau chiar obiectelor neansufletite. Fara ortografie, fara compozitie, fara stil si chiar fara caligrafie? Voi ce credeti?

Povestea filmului nu este fabuloasa, in schimb trairile personajului principal te tin insw3 300x278 Secret Window (2004) suspans. Mort Rainey (interpretat de Johnny Depp) este un scriitor ce trece printr-o etapa mai dificila din viata sa, se afla in divort cu sotia. Deoarece inspiratia ii lipseste cu desavarsire in aceasta perioada, decide sa se izoleze de lume si se muta intr-o cabana aflata intr-un tinut muntos. In timp ce ducea o viata tihnita, apare un strain John Shooter (interpretat de John Turturro), care il acuza pe Mort de plagiat. Dovezi ca ideea cartii ia apartinut nu reuseste sa-I aduca lui John. Lucrurile se precipita, Mort este amenintat, angajeaza un detectiv, dar la scurt timp incep sa apara victime. secret window Secret Window (2004)Fara sprijinul celor din jur Rainey va descoperi pana la final ca il cunoaste mai bine pe John decat se cunoaste pe el insusi.

Download subtitrare “Secret Window” in curand.

Filmul Secret Window este o ecranizare dupa romanul lui Stephen King – “Secret Window, Secret Garden”. In aceasta pelicula King se dovedeste a fi adevaratul scenarist. Dozeaza suspansul, cum numai nel stie sa o faca, transformand orice tema intr-o adevarata capodopera. Cu toate ca si in acest film Depp dovedeste ca este un actor desavarsit si se poate adapta oricarui gen de film, adevaratul trac este creat de maestrul Turturro, acesta este cel care face din Secret Window un thriller psihologic captivant.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. Bun filmul .. l-am vazut acum vreo 2 ani .. cartea o citisem de ceva timp ..am fost curios sa vad ce a iesit si din ecranizarea romanului ..Il recomand tuturor celor ce agreeaza genul..si nu numai ..este destul de captivant.

  2. “Ce este de fapt un scriitor?” Sa fie oare un simplu om care exprima in scris cu o liniara sinceritate ceea ce a simtit, ceea ce a gandit, ceea ce s-a intamplat in viata lui si a celor pe care i-a cunoscut sau chiar obiectelor neansufletite. Fara ortografie, fara compozitie, fara stil si chiar fara caligrafie? Voi ce credeti?
    Interesanta intrebare cu un raspuns pe masura. Este fraza care m-a facut sa iti citesc recenziile.
    Ca raspuns la intrebare ar fi acesta, fara hartie si stilou, cu ajutorul caroara isi transpune ideile un scriitor ar fi macinat de propriile indolieli si raspunsuri, de geniul pe care singur la creat si nu il poate opri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.