Passengers (2008)

9

passengers1 large 202x300 Passengers (2008)Actori: Anne Hathaway, Patrick Wilson, Andre Braugher, Dianne Wiest

Un film destul de ciudat. Suficient de ciudat ca sa mi se para interesant. Din nou este un film la care nu prea stiu sa va spun subiectul. Adica stiu, dar nu vreau sa va stric mica surpriza din final. Anne Hathaway face un rol destul de bun, unde am mai vazut-o? Aaa. In “The Devil Wears Prada” si “Get Smart”. E buna, iar Patrick Wilson este tipul ce te lasa sa astepti un moment “horror” in film. Chiar sunt curios de ce este catalogat de unele site-uri ca horror, ca nu te sperie ci doar te tine asa intr-un stres-cinematografic (daca imi permiteti expresia). Passengers este un film de vazut atunci cand nu ai un blockbuster la indemana. Merge.

Si acum vine partea dificila. Cum sa va spun eu despre ce e vorba? passengers 0 300x195 Passengers (2008)Pai un avion se prabuseste si cativa oameni supravietuiesc. Anne Hathaway are rol de psiholog. Adica dupa ce se prabusesc oamenii cu avionul au nevoie de consultanta pentru a trece peste socul evenimentului respectiv. Domnisoara incepe insa sa descopere cateva neregului, nereguli atat din partea autoritatilor, dar (si acum vine partea mai importanta) si din partea supravietuitorulor care descriu fiecare, intr-un mod total diferit, conditiile in care s-a prabusit aeronava. Si (ca in toate filmele de gen) intr-un anumit punct incepe lumea sa fie stresata si sa se panicheze de veridicitatea evenimentelor. Ideea (din final) este super calumea (daca mai stiti filme asemanatoare – let me know!).

Download subtitrare “Passengers” click aici.

Per ansamblu “Passengers” reuseste ceva si strange cateva aplauze, comparabil cu alte productii bune din 2008 nu este insa. Si mi-a mai placut modul in care este filmat, cu acea imagine mereu gri/neagra/intunecata si serioasa. Fara pulovere colorate si cu stilul simplitatii de bun gust. Si mi-a mai placut ceva. Cainele.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. Articolul chiar m-a convins ca e un film pe care merita sa il vad, insa comentariul de mai sus mi-a stricat jumatate din placerea de a-l mai urmari.
    As fi preferat sa aflu singura, pe parcursul filmului, misterul.

  2. are cumva conotatii religioase?..adica din trailer aveam impresia ca e vb iar de spirite…fantome..draci laci….daca imi puteti spune va dedic acea 1 ora juma din film voua :))

  3. Imi cer scuze Claudia ca nu am moderat comentariul respectiv mai devreme, din pacate nu avem resursele necesare sa supraveghem chiar tot ce misca. Sper ca la alte articole sa nu-ti mai strice nimeni placerea de a viziona un film.

  4. Nu dau vina pe echipa. Tanase e “vinovatul”, probabil prea entuziasmat si el de film. Oricum, am savurat filmul, asteptand MOMENTUL. 🙂

  5. L-am vazut. Finalul, duma in sine, m-a intristat. NU asociati filmul unei stari de spirit apatice; face minuni. Da’ nu minuni conventionale. 😕

  6. super tare filmul,e deosebit si nu nici o treaba cu horror-ul, merita vazut, m-a lasat masca nu m asteptam si mister si dragoste si suspans si intorsatura tuturor lucrurilor, e deosebit.

  7. mia placut filmul:)e super….nish nu puteam lua ochii de pe ecran…foarte ineresant…numai la sfirshit la deznodamint am inteles:):)

  8. […] Magazine. “Tipa” are 28 de ani si a avut ocazia sa apara, pana acum, in niste filme ca: Passengers (2008), Rachel Getting Married (2008), Get Smart (2008) sau mai cunoscutul The Devil Wears Prada  (2006). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.