Good Will Hunting (1997)

10

Un film deştept, după cum l-a caracterizat un bun prieten al meu. Un film despre un om dotat cu o inteligenţă sclipitoare, despre iubire, despre oameni şi vieţile lor. Am fost surprinsă când am aflat că Ben Affleck şi Matt Damon au scris scenariul, chiar dacă la început se vroia a fi un thriller. După ce l-am văzut prima oară am rămas cu o stare de optimism, de entuziasm, de chef de muncă. Singurul lucru pe care l-aş reproşa ţine de implicarea actorilor. Robin Williams a fost singurul care a „însufleţit” filmul. Pe Matt Damon nu l-am „simţit” decât în scena în care plânge şi nici atunci nu am fost total convinsă de sughiţurile lui. În schimb, mi-a plăcut foarte mult de Skylar (Minnie Driver), a jucat foarte natural şi are o voce super simpatică.

goodwillhunt1 150x150 Good Will Hunting (1997)În rolul principal se află Will Hunting (Matt Damon), un tip rebel de 20 de ani, orfan, abuzat de tatăl său vitreg în trecut, care nu lăsa pe nimeni să se apropie de el, din teama de a nu fi dezamăgit. Dincolo de masca de agresivitate şi neîncredere se ascundea însă un geniu. Un geniu al matematicii care lucra ca om de sevici în celebra universitate MIT şi care se complăcea într-o existenţă derizorie. Dar, după ce este descoperit de profesorul Lambeau, lucrurile încep să se schimbe pentru Will şi în curând va trebui să îşi înfrunte demonii interiori şi să ia o decizie.

Download subtitrare “Good Will Hunting” in curand.

fcs jy26 1 01 150x150 Good Will Hunting (1997)Am preferat să nu vă spun mai nimic despre acţiunea filmului, pentru că nu vreau să stric surprizele. Acesta chiar este un film special pe care vi-l recomand. În încheiere, aş veni cu o adaptare la replica lui Robin Williams, sau mai bine zis una din ele: puteţi să citiţi o mie de cărţi şi să vedeţi o mie de filme, dar niciunele nu vă vor învăţa cum să trăiţi!

Vizionati trailer:

10 COMENTARII

  1. […] Naţional TV, Good Will Hunting 1997 (Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams): […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.