Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

4

Dupa un film bun, normal ca am ajuns sa vad si un film slab. Foarte slab. Tin minte ca primul Wrong Turn m-a speriat foarte tare si din cauza asta mi-a si placut. Incepusem sa devin un fan al seriei atunci cand si cel de-al doilea film mi s-a parut cat de cat ok. Ma asteptam sa o dea in bara cu un al 3lea film, mai deloc promovat si scos foarte rapid in variante dvd/blu-ray. La o productie atat de jenanta nu m-am gandit insa. Ma uitam acum sa completez campul “regizor” insa la un asemenea film nici nu cred ca au avut regizor si, mai mult, nu stiu cine ar fi putut finanta o astfel de “opera”.

wrongturn3pic31 Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Daca nu stiti despre ce este vorba in filmele “Wrong Turn” aflati ca niste oameni care trec dintr-un anume motiv prin padure (gen: calatoresc, trebuie sa ajunga undeva, scurteaza drumul, sunt in excursie) sunt prinsi de niste monstrii ai padurii si/sau omorati. Omorati in chinuri cu tot felul de capcane care mai de care mai sangeroase. De aceasta data cine credeti ca sunt surpinsi in respectiva padure? Un grup de detinuti :)) Bine, la inceputul filmului este un grup de 4 tineri: 2 fete focoase (una dezbracata) si 2 baieti, dar oamenii sunt omorati destul de repede. Deja dupa primele 15 minute iti dai seama ca filmul este o porcarie si daca incepi sa-ti indrepti atentia spre a face si alte lucruri vei iesi mult mai castigat.

wt33 Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Pe langa scenele destul de sangeroase, dar ireale, veti mai vedea si alte scene lucrate prost pe calculator. De exemplu cand merg gardienii cu detinutii si sunt filmati din masina astfel incat sa se observe si strada se vede cu ochiul liber ca scena a fost filmata intr-un studio si nu intr-un autobuz in miscare. Cred ca in anul 2009 nu mai este loc de filme cu astfel de secvente. Un film pe care nu vi-l recomand! Daca nu l-ati vazut, uitati-va totusi la Wrong Turn (varianta din 2003)

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. nu l-am vazut dar nici nu ma incumet deoarece m-a dezamagit a doua parte care nu mi-a placut,era prea scarbos…dar wrong turn 1 din 2003 il recomand, mie personal mi l-a placut destul de mult!

  2. Mai citesc din cand in cant pe alte site-uri comenturi gen: frate ce tare a fost filmul asta, m-am speriat de moarte. =))) etc. Este unul dintre cele mai slabe horror-uri facute in 2009 cel putin nu a reusit sa ma sperie de loc si nici o impresie buna n-a lasat 😐 slab

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.