The Unborn (2009)

23

Pe vremuri, adoram filmele de groază. Obişnuiam să mă uit numai la genul ăsta de filme. Acum, nu ştiu dacă e din cauză că am nişte ani în plus sau nu se mai fac horror-uri ca înainte, dar nu mă mai uit cu acelaşi entuziasm la ele. Sau poate filmele de groază chiar nu sunt bune, în general. Cât despre acesta, teoretic are toate ingredientele pentru un horror bun, practic le-a ieşit destul de prost, cea mai mare vină purtând-o actorii care nu au transmis mai nimic. Pun pariu că puteau găsi o actriţă mai bună. Dar, pentru că am văzut filme mai proaste, vi-l recomand doar dacă sunteţi foarte curioşi. Cert e că puteau face mai original şi mai bun.

the unborn 150x150 The Unborn (2009)Bun, vă spuneam că cei care au realizat „The unborn” s-au inspirat din toate filmele horror, cât de cât ok, şi au introdus în el ce au considerat (Ei!) că este mai bun şi că va avea succes la public. În primul rând o tânără, Casey Beldon, foarte frumoasă (dar lipsită de talent actoricesc), care era chinuită de moartea mamei sale, apoi un copil-spirit care o bântuie pe tânără, o poveste care încearcă să fie cât mai realistă (şi ăsta e un plus) făcând nişte legături cu evenimentele de la Auschwitz, o exorcizare care, te gândeşti că ar prinde, pentru că sunt singurele momente când ai impresia că nu ştii ce o să se întâmple, dar la sfârşit eşti total dezamăgit şi, ca să scurtăm lista, ideea de sacrificiu pentru persoana iubită.

Download subtitrare “The Unborn” in curand.

the unborn 1229979043 2 2009 150x150 The Unborn (2009)Chiar dacă am văzut „The unborn” pe la ora 2 noaptea, nu mi-a dat niciun fior. Am crezut că vizionându-l am să scap de somn, dar mai rău m-a adormit. M-a salvat sticla de Coca Cola. Aaa, şi încă ceva. Nu cred că mai sperie pe cineva un copil de 8-9 ani cu ochii scoşi din orbite şi cu gura larg deschisă. Aş propune eu un film de groază, cu titlul „Ce li se întâmplă profesorilor nesuferiţi care pică (pe nedrept) studenţii la examenele din sesiune”. Deja am în minte câţiva profesori care ar merita un rol în film.

P.S. Încep sesiunea. Ţineţi-mi pumnii 😀

Vizionati trailer:

23 COMENTARII

  1. Mie filmul mi s-a parut pierdere de vreme! Are cateva faza amuzante, dar parca nimic nu se leaga si e facut asa din topor. De-obicei sunt foarte incantata de filmele de groaza… Unborn a fost o mare dezamagire pentru mine. De altfel nici nu ma asteptam la ceva spectaculos cand am vazut trailerul!
    Daca vreti sa vedeti ceva de groaza, incercati The Strangers, film care m-a bantuit vreo 2 saptamani mai ales ca l-am vazut in noaptea de halloween, iar cineva din gasca care il vazuse mai repede a decis sa se imbrace in costum si cu masca aia alba pe fata…

  2. Daca si The Strangers poate fi numit film de groazaa.. atunci..e clar.. in ce masura esti tu potrivita sa recomanzi oamenilor filme .. 🙂 Thriller, suspans .. da.. dar nu groaza .. Inca n-am vazut Unborn , o sa ma uit in seara asta .. sa vad si eu ce-i de capu’ lui . Apropo .. The Strangers este inspirat dintr-o intamplare reala.. si nu este nimic horror in toata aceasta poveste. Ne-ai dat gata cu povestea ta ! :))

  3. Daca vrei un film misto,care sa nu semene cu toate celelalte..va recomand REC !Mie personal mi se pare cel mai interesant,parca nu e atat de previzibil ca celelalte.O sa incerc si Unborn desi am unele retineri..de mult nu am mai vazut ceva cu adevarat horror !

  4. Sunt o mare devoratoare de filme horror, pot spune ca “The Unborn” merita vazut doar dak te plictiseti groaznic, ii ofer doar calificativul “satisfacator” ca sa nu jignesc pe nimeni.Nu m-a marcat in niciun fel.Recomand in locul lui “Camera 1408” (mai vechishor)!

  5. imi plac la nebunie filmele de groaza!!!!!!! va rog spuneti-mi cum sa descarc aceste filme si altele.nu reusesc.descrieti-mi va rog pasii……….va rog foarte mult!!!!multumesc

  6. Filmul este super tare dar nu din cauza ca e prea bun dar am prins o varianta destul de noua filmata la cinema…si cred k in sala erau o multime de tineri deoarece in timpul filmului se rade si tipa foarte mult in sala…si razi si u din cauza lor…

  7. Raman la parerea ca anii 80-90 a adus cele mai bune filme gen horror si muzica disco. Acum, in ciuda tehnologiei moderne, si-au pierdut din esenta. Imi aduc aminte ca imi era teama sa mai ies noaptea afara vreo 2-3 zile ! :))

  8. hmm nu stiu ce sa zic despre film,pe de o parte te tine in suspans pe de o parte te plictiseste,se face mult caz pe baiatul ala si intr-un final nu se intampla mai nimic,un pic de bataie acolo si gata,dar tot asa satisfacator daca vrei sa te uiti la el…

  9. este un movie cu o coloana sonora f buna si cred ca merita vazut de catre admieatorii genului, interesant finalul, si copiluleste cel din profetia?

  10. merita vazut numai daca iti place cam gigandet….din respect pt el m-am uitat la film……am vazut si filme mai bune…..

  11. Eu l-am vazut la cinema la Iulius mall era premiera. Pot sa zic ca chiar m-am speriat un pic mai tare, nu sunt genul de “speriecios” desi urmaresc si eu filme horror, dar probabil era sonorul prea tare in sala. Mi-a placut enorm, am fost cu niste prieteni care nu sunt pe genul de horror si au tras o sperietura zdravana :)). Un film bun dar finalul putea sa fie altfel.

  12. :)) imi place ideea ta de film horror :>
    chiar ar trebui regizat unul sa nu mai pice elevii pentru ca “au scris prea mult….deci au copiat” 😐

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.