The Descent: Part 2 (2009)

2

Eram foarte curioasă să văd ce au făcut cu acest film. Când am văzut prima parte, The Descent (2005), am apreciat originalitatea ideii şi modul în care a fost gândită acţiunea. Pot în continuare declara că este un horror bun. Văzând “The Descent: Part 2” nu pot spune că am fost dezamăgită, dar nici super mulţumită de rezultat. Pelicula a fost ok, iar cei care au văzut primul film, sigur îl vor urmări şi pe cel de-al doilea. Nu vă temeţi, partea a doua nu este un eşec total. Producătorii au ales să urmeze aceeaşi idee după care au construit şi primul film. Iar din acest punct de vedere “The Descent 2” seamănă foarte mult cu anteriorul. Dacă mă gândesc mai bine cred că au fost inspiraţi să aleagă această “cale sigură”, să nu-şi asume niciun risc, să nu aducă nicio inovaţie. Altfel, poate ieşea un mare fiasco.

Totuşi, a existat un element nou de care nu am fost în totalitate lămurită. Şi mă refer la moşul acela care îi ajută să coboare în peşteră. Ce legătură poate avea el? Pentru răspuns nu am decât să aştept partea a 3a. Ţinând cont de final, sigur va exista.

descent part two3 The Descent: Part 2 (2009)

Poate atunci vor dezvolta mai mult povestea şi vor da mai multe detalii. Ar merge chiar şi un prequel, de ce nu? Există foarte multe variante pentru un “The Descent 3” foarte bun sau, cel puţin, mai bun ca acesta. Şi, cum spuneam, în această peliculă ne vom reîntâlni cu Sarah. Aceasta reuşise să supravieţuiască şi să găsească o cale de ieşire din peşteră. Între timp, autorităţile organizaseră echipe de salvare care le căutau pe cele şase femei, date dispărute la doar două zile de la coborârea lor în peşteră. Când este găsită, Sarah este automat internată în spital şi interogată în legătură cu ce se întâmplase acolo jos şi unde erau prietenele sale. Din păcate, tipa îşi pierduse memoria. Ca o mică paranteză, mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu ar fi folosit acest clişeu. Şi pentru că era singura care ieşise vie, Sarah este nevoită să se reîntoarcă în peşteră cu una din echipele de salvare, pentru a le căuta pe celelalte femei.

The Descent part 2 review 4 12 09 kc The Descent: Part 2 (2009)

Şi de aici este simplu să vă imaginaţi ce se întâmplă. Cam acelaşi lucru ca în primul film, cu mici modificări. În mare, pelicula mi-a plăcut. Nu am regăsit acelaşi entuziasm vizionând-o dar, presupun, era de aşteptat. A reuşit totuşi să mă ţină în suspans şi să-mi capteze atenţia în ciuda faptului că anticipasem ce o să se întâmple. Dacă vrei să vezi un horror bunicel merge văzut, mai ales seara, pe întuneric :D. Iar dacă va exista şi o a treia parte, mă aştept la mult mai mult din partea scenaristului.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. Am vazut si eu The Descent 1 si chiar mi-a placut, am tresarit cum imi place mie sa tresar la filme de groaza si nu mi-a dat impresia de film de prost gust desi in general asa sunt filmele horror cu fiinte stranii sau extraterestre. o sa vad si partea a 2-a de dragul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.