My Bloody Valentine 3D (2009)

16

mybloodybig1 200x300 My Bloody Valentine 3D (2009) Actori: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue, Edi Gathegi

Am fost astazi la Liberty Center (Bucuresti) ca sa vad pentru prima data un film 3d. Si am vazut un horror. Acum sa va explic un lucru. Daca nu ai fost niciodata la un 3D, cred ca majoritatea filmelor ti se pot parea foarte tari. Va recomand sa mergeti la o proiectie 3D. Chiar mai mult, va recomand sa mergeti la un horror 3D. My Bloody Valentine este prezentat ca cel mai bun horror 3D de pana acum. Nu am mai vazut altul asa ca nu pot face o comparatie. Cert este ca am ramas cu un feeling super bun, m-am speriat de cateva ori de-a binelea si nu cred ca e cineva suficient de tare cat sa nu tresara la un astfel de spectacol. Sa trecem la poveste.

My Bloody Valentine se vrea un remake dupa (cica) un celebru alt film cu 13618832 300x225 My Bloody Valentine 3D (2009) acelasi nume (personal pana astazi nu am auzit de el, dar daca zice lumea asa sa fie). Se intampla ca acum 10 ani un oras sa fie “zguduit” de crimele sadice ale unui criminal in serie. Toata actiunea se desfasoara intr-un orasel ce are ca principala sustinere mineritul, un fel de Rosia Montana. Ei bine, acum 10 ani criminalul imbracat in miner, ce-si omora victimele cu un tarnacop omoara majoritatea tinerilor aflati la un chef in mina (Stiu ca suna ciudat). Criminalul este prins, iar dintre tineri doar 3 jensenackles 225x300 My Bloody Valentine 3D (2009) scapa. Acum (dupa 10 ani), de Valentine’s Day, zvonul crimelor reapare. Descrierea filmului spune “get you heart broken”, deoarece criminalul chiar facea lucrul asta la propriu: scotea inima oamenilor din corp.

Download subtitrare “My Bloody Valentine” in curand.

Cu ochelarii speciali la ochi spectacolul a fost pe masura. Astfel scenele in care sangele zbura spre audienta, scenele in care un tarnacop se indrepta (aruncat fiind) spre noi sau in care un glont “vrea sa iasa din ecran” mi s-au parut foarte reale. Vazut peste aspectul 3d filmul are cateva greseli de realizare si de cateva ori iti vine sa zici “ce cauta asta aici?”. Poate pe monitoarele calculatoarelor vi se va parea plictisitor si plin de clisee. Este. Nerecomandat de vazut acasa.

Vizionati trailer:

16 COMENTARII

  1. al doilea film care il vad in 3d dupa calatorie spre centrul pamantului……m-a impresionat mai mult dekt filmul lu’ Brendan Fraser.poate si pt ca sunt fan supernatural:))…..nu ratati filmul merita cu sau fara 3D o sa impresioneze…..

  2. app am vazut si primul film dupa care este inspirat…….my bloody valentine(1981)…….tinand cont de tehnologia din ziua de azi mai boon remake-ul..

  3. @razvan, calatorie spre centrul pamantului? Nu am auzit de film dar m-ai facut curioasa, pacat ca nu pot sa-l vad 3D pentru ca nu mai ruleaza in cinematografe 🙁

  4. L-am vazut aseara si am ramas foarte impresionata. Sunt cateva scene la care n-ai cum sa nu tresari, te simti de parca ai fi in mijlocul actiunii si pe tine te urmareste criminalul. Recomand sa-l vedeti, este o experienta de neuitat!

  5. Primul film 3D pe care l-am vazut dar ma asteptam sa ma sperie ceva mai mult,astept urmatorul film 3d de preferat sa fie horror:X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.