Friday the 13th (2009)

14

Nu pricep cum acest film a fost pe primul loc în box-office-ul american? E ca şi cum ai vedea aceeaşi porcărie iar şi iar şi ţi-ar face plăcere. Ce pot sa vă spun despre acest film? Nici nu e nevoie sa îl vezi ca să fii în stare să anticipezi cât de slab este. Primul semn: titlul. A fost folosită de atâtea ori cifra 13 şi ziua de vineri încât a devenit un clişeu penibil. Al doilea semn: Jason. Întrebare: Oare cum poate fi un film cu Jason? Răspuns: Probabil cu el alergând după nişte puşti şi omorându-i. Exact! Deja v-am dezvăluit aproape tot. Dar, pentru că acest articol nu poate avea câteva rânduri, trebuie să continui. Şi ca să îmi citiţi tot articolul, la sfârşit am să vă recomand singurul film cu Jason care merită văzut.

friday 13th remake m 150x150 Friday the 13th (2009)Revenind, hai să vă spun ce se întâmplă în filmul nostru. Cinci tineri în căutare de „iarbă“ poposesc lângă o tabară părăsită numită „Crystal Lake“. Instalează corturile şi se pun pe distracţie: alcool, sex, droguri. Evident, după scenele de sex, apare Jason care începe să îi omoare pe rând. Sau aşa ar fi trebuit. Peste o lună jumătate, alt grup de tineri se îndreaptă spre acelaşi loc, însă doar în căutare de distracţie şi nu de iarbă. Elementul nou este fratele unei tipe din primul grup de tineri, care îşi căuta sora disperat. Finalul îi aduce împreună pe toţi, încercând să supravieţuiască. Cine, cum şi dacă va supravieţui vă las pe voi să descoperiţi. Dacă o să fiţi curioşi.

Download subtitrare “Friday the 13th” in curand.

friday the13th04 150x150 Friday the 13th (2009)Chiar dacă filmul este un remake după cel din 1980, nu vă aşteptaţi să fie mai bun. Nu a reuşit să îmi dea nici măcar un fior, nu mai vorbim de vreo sperietură. Ţipetele actorilor nu au fost foarte convingătoare iar Jason parcă a devenit o glumă. Dacă stau să mă gândesc mai bine, tot filmul e o glumă. Nu vă uitaţi la el. Dacă vreţi să vedeţi un film cu Jason, vizionaţi „ Freddy vs Jason “. E mult mai ok. Poate am să scriu despre el curând.

P.S. Nu vă lăsaţi păcăliţi de trailer. Poate părea bun, dar nu este.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. eh hai nici chiar asha….pt un om normal sa zik asha,POATE fi un film obisniut….pererea mea este k fanii Supernatural si vor bucura sa il vada pe Jared Padalecki[sam in spn]pe marele ecran…..totusi s-a vazut si la box office in SUA ca nu a fost extraordinr….a stat doar o sapt pe primul lok acum e pe 7 park….de ex uitati-va la TAKEN care a stat in primele 2 sapt pe primul lok in a treia sapt a cazut pe 3…si acum este pe 2:))…..pt fanii SPN recomand acest film si My Bloody Valentine 3D cu Jensen Ackles[dean in spn]…:)

  2. Comentariul tau parca e citat din ceea ce am gandit si eu acum cateva zile cand am vazut filmul. Foarte greu mai gasesti astazi un film horror cu o idee noua sau daca e veche macar sa nu fie penibila/penala.Un film bun de vazut in grup si de facut glume pe seama protagonistilor!

  3. Pai..si acest film, precum si vechea serie Jason.. sau Nightmare on Elm Street ..sunt o apa si-un pamant.. diferenta ar fi ca cele din urma..prindeau ceva mai bine la public in anii 80-90 ..acest gen de “scary” , bine zice colegu’ ..de vazut in grup..caterinca . Intr-adevar , Freddy vs Jason a fost mai bun..dar horror..e mult spus, cel putin pt gusturile mele.

  4. ce freddy vs jason.. ca al filmul ala am ras de parca ar fi fost o super comedie..acum pe bune..ala s-a vrut a fi horror? =)) haha

  5. “Întrebare: Oare cum poate fi un film cu Jason? Răspuns: Probabil cu el alergând după nişte puşti şi omorându-i. Exact! Deja v-am dezvăluit aproape tot.”

    foarte tare observatia, m-ai facut sa rad… si aceeasi remarca o poti face, din pacate, la adresa a f multe filme sablon din filmografia hollywoodiana

    succes 🙂

  6. cum nu pricepi ??? americani sunt idioti dea binelea … toate filmele din BOX Office, sunt cele mai penale nici nu mai caut filme pe acolo

  7. multora le plac genu asta de horror “alergând după nişte puşti şi omorându-i” 🙂 mie unu mia placut 😀

  8. da filu asta tinde sa devina serial e cred a zecea parte cu foarte mici deosebiri intre ele ideea nu e chiar asa de rea pentru anii 80 dar acum suntem si noi in 2009 ceva pretentii mai mari nu?

  9. Daca stiam, cand am scris articolul acesta, ca voi deveni fana Jared Padalecki, poate nu as mai fi fost la fel de dura 😀 Actorul joaca bine, dar nu in filmul asta. Si da, m-a prins si pe mine Supernatural-ul 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.