Mihaela: Race to Witch Mountain (2009)

3

race to witch mountain 202x300 Mihaela: Race to Witch Mountain (2009)Actori: Dwayne Johnson, AnnaShophia Robb, Alexander Ludwig, Carla Gugino, Ciaran Hinds

Azi e cu pac-pac si bu-hu-hu de la Disney. Si desi cinsteam cu vorbe dulci animatul brand acu’ cateva zile, la ecranizarea de astazi nu-mi prea vine. Trecand peste faptul ca figura lui Dwayne Johnson cere tratament serios de corectie, chiar n-ai ce rumega din aceasta minunata pelicula; extraterestri, mutre alienate, neverosimilitate, clisee, le-are pe toate.  Incercarea de juxtapunere a unui plan real cu alura de S.F nu-mi aduce a combinatie placuta. Fenomenele paranormale, hrana pentr-o hapsana populatie, sunt ‘zvarlite pana-n panzele albe SI aici pentru a atrage atentia. Si nu-mi place. Altceva? Filmul isi are premiera si-n cinema-urile noastre chiar zilele astea.

Nu stii ce ti se poate intampla astazi, dar trebuie sa fii pregatit pentru Witchmountain3 150x150 Mihaela: Race to Witch Mountain (2009)orice. Asta ar fi trebuit sa stie Jack Bruno, un sofer de taxi (reprofilat din afaceri murdare) atunci cand in autotorismul sau dau buzna doi copii aparent normali. Sara si Seth, cei doi frati, doresc cu orice pret sa ajunga la Witch Mountain, loc in care destinul lor avea sa se schimbe. Desi sceptic si neincrezator, Jack va fi nevoit sa creada si sa coopereze cu cei doi pentru a nu pune in pericol chiar viata adolescentilor. Si pentru ca odraslele se vor dovedi a fi extrateresti, in ajutor le va sari si Dr. Alex Friedmen, o specialista fascinata de astfel de chestiuni. Vor ajunge la timp?

race to witch mountain061 150x150 Mihaela: Race to Witch Mountain (2009)S-a glumit, s-a hilizit, da’ pe mine tot m-a plictisit. Si cica mai e si remake dupa un altul, din 1975. O fi la fel de prost? Duiumul de efecte speciale te poate convinge, nu zic nu, dar mutra cvasi-durului de Dwayne Johnson si imperioasa atitudine cu care progeniturile UFO incercau sa determine intriga filmului iti vor taia din avant. Nu-nghit decat documentare serioase cand vine vorba de altceva-uri decat realitatea palpabila ce ne-nconjoara, asa ca era de asteptat sa nu ma-ncante. Sa va recomand? Nu prea.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. […] bine-facut si potrivit pentru rolurile de baiat bun? Nu de alta, dar cam aici se incadreaza si in “Race to Witch Moutain”, alta minunatie din care tipul a facut parte. Revenind la nelamurirea mea, mie nici bine nu mi se […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.