Jennifer’s Body (2009)

11

jennifers body poster2 203x300 Jennifers Body (2009) Surprinzator ori ba, “Jennifer’s Body” nu pare ieftin ca aparitie, atat de ieftin pe cat l-as fi banuit eu. Aglomerat in publicitate si avand-o cap de afis pe mult-hulita Megan Fox, filmul isi face loc pe lista ultimelor productii destinate exclusiv adolescentilor. Bazata pe un scenariu oarecum paranormal, pelicula lui  Karyn Kusama incearca sa lege cu grija partile de bu-hu-hu de cele fantastice, rupte parca din neuitatele povesti spuse noaptea, la foc de tabara. M-am bucurat sa-l vad pe J.K. Simmons in mijlocul tineretului, de aceasta data cu mai mult par + o mana de fier, in rolul profesorului dedicat meseriei sale. Ce ramane de zis? S-o lasam pe don’soara Fox sa-si spuna povestea:

Needy este o adolescenta cu probleme. Si nu unele de neglijat, caci aceasta este internata intr-un spital de boli mentale si nu pare a coopera cu personalul spatiului, ba dimpotriva. Dar viata fetei nu s-a consumat doar in jurul spitalului, ci o intreaga poveste ni se dezvaluie odata cu destainurile ei. Alaturi de prietenul ei Chas si de cea mai buna prietena, Jennifer, adolescenta traieste clipe de vis pe perioada liceului. Asta in pofida statutului pe care Jennifer il avea, cel de majoreta populara, Needy fiind total diferita, considerata de multi chiar o tocilara.

large JennifersBody 453 Jennifers Body (2009)

Relatiile intre cele doua se vor schimba intr-o seara, cand dupa o iesire intr-un bar, in cadrul unui concert de rock, Jennifer ii face ochi dulci solistului trupei. Barul ia foc, urmand un incendiu de proportii din care fetele reusesc sa se salveze. Doar ca fata va dori sa plece cu trupa intr-o plimbare nocturna, drum pe care Needy il va refuza, neinspirandu-i incredere baietii. Pe buna dreptate, caci Jennifer, din noaptea aceea, nu va mai fi aceeasi Jennifer…

jennifersbody4 500 Jennifers Body (2009)

Va puteti da seama ca sectiunea horror se dezlantuie exact dupa punctele mele de suspensie, nu? Dar asta va ramane voua de vizionat, categoric! Ce sa zic? Megan Fox zboara, scuipa sange cat doi la un loc, ucide fara mila.. Ce sa mai, le face pe toate! Muzica este antrenanta si realmente potrivita pentru ce se-ncearca a se transmite, scenele sangeroase sunt destul de reusite, iar deznodamantul povestii este cat se poate de interesant. Noduri in papura? Rolul de scolarita chiar nu-mi pare a fi unul inspirat pentru Megan Fox; o scena de-a dreptul amuzanta se arata in confruntarea finala dintre Neddy si Jennifer in care prima ii reproseaza celeilalte cat de bitchie poate fi daca vrea sa-i fure iubitul. Hai, serios acum, stai fata in fata cu un demon care te poate ucide in doi timpi si trei miscari si tu ii faci reprosuri? Hih! Tinereilor, o sa va placa!

Vizionati trailer:

11 COMENTARII

  1. Nu stiu ce sa zic. Mie nu mi-a placut. Megan Fox a facut o alegere proasta atunci cand a hotarat sa ia rolul principal al acestui film. Nu ii scoate in evidenta nimic altceva decat senzualitatea si frumusetea. Nimic nou.

  2. l-am vazut si eu intr-un final, desi ma temeam ca, dupa ce citisem aici, o sa fie o porcarie. n-a fost o porcarie in totalitate, oricum nu atat de mare incat sa nu vreau sa ma mai uit. ba dimpotriva, m-a fascinat fiecare secunda. e clar ca fiecare element e blown out of proportions, personaje exagerate, chestii destul de scary dar totusi, toate astea tratate cu ironie. cred ca asta a salvat filmul, faptul ca nu se vroia a fi luat complet in serios. replicile m-au lasat 😐 chiar am ramas in urma cu jargonul tinerilor americani. cat despre megan fox, m-a scos din sarite faptul ca era genul ala de ‘in your face’ frumoasa. asadar au fost binevenite scenele in care era plina de sange sau obosita si infometata. amanda seyfried a fost surpriza, eu fiind obisnuita sa o vad in rolul de sweet girl in filme romantice. bine, si aici era aia inocenta, dar tot s-a descurcat bine in scenele cand she kicked some ass. per total as zice ca merita sa vezi jennifer’s body cu prietenii si nu singur. oricum, asa cum ai zis, e filmat misto, nu e o aparitie ieftina deloc. vizual chiar mi-a placut.

  3. normal ca are…..arata bine insa arata shi ca poate juca mai multe roluri…si negative shi pozitive:P:P:Pdak nu avea cap nu era pe la actorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.