Eagle Eye (2008)

5

eagleeyeposter big 192x300 Eagle Eye (2008)Actori: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Michael Chiklis

Un film foarte interesat. Actorul principal este cel care facea anul trecut “Transformers”, aici avand un rol de personaj aproape asemanator. De ce zic asemanator? Pentru ca este luat din nou prin surprindere de puterea robotilor (de aceasta data robotul este creat de oameni) si de tehnologia existenta. Desi ideea a mai fost exploatata si de alte filme, realizarea lui “Eagle Eye” este una palpitanta. Un film despre cum computerele vor putea controla oamenii in viitor.

“Eagle Eye” este un proiect al armatei americane despre calculator shia labeouf shotgun 03 300x276 Eagle Eye (2008)ce controleaza toate sistemele de comunicatie din Statele Unite. Astfel “ea” (ca au facut-o femeie) poate controla de la un oarecare telefon mobil pana la camerele video de la bancomate… atentie, pentru securitatea nationala. Dar bineinteles ca “ea” intelege gresit toate legile sau comenzile astfel incat se intoarce impotriva oamenilor. Un barbat si o femeie sunt alesi de calculator pentru a duce la sfarsit sarcina. Bineinteles ca ei nu au nicio legatura dar doar conjunctura ii face sa fie in centrul atentiei si sa fie considerati teroristi.

eagle eye 01 300x199 Eagle Eye (2008)Download subtitrare “Eagle Eye” click aici.

Filmul m-a tinut atent si poate pentru ca e unul din genurile mele preferate. Regizorul si scenaristul s-au descurcat de minute, iar actorii s-au comportat normal. Vi-l recomand la cei pasionati de filmele fantastice pentru ca sunt sigur ca cei care nu le indragesc vor considera ca filmul este unul slab/prost. O sa remarcati si ca Shia (barbatul) mai incearca o gluma din cand in cand:P

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.